מחפשת מישהו שיעשה לי הדמיה

• הוסף לסימניות
בכל פעם אני נהנית להתבונן בעבודות שמעלים כאן. ולכן חשבתי אולי כאן יוכלו לעזור לי.

אשמח לקבל הצעות מחיר להדמיה לצורך פרויקט גמר.
מדובר במבנה בית כנסת 3 קומות ב-2 מפלסים. גודל הפרויקט כולו הוא כ 900 מ"ר בשטח של כדונם. המבנה מצולע, ללא קוים עגולים ויש בו סימטריה.
ההדמיה תבוצע על פי השרטוטים באוטוקד. הדמית חוץ בלבד. במספר מבטים.
אני לא מחפשת משהו מאוד מושקע. אפשר הדמיה פשוטה. הייתי עושה בעצמי רק שאין לי כל כך זמן.
אם זה יעזור אני יכולה לתת התחלה של המודל בסקטשאפ.
תודה מראש לכל העונים והמסיעים.

• הוסף לסימניות
Y G הדמיות

...

• הוסף לסימניות
תודה על הפניות באישי.
אני מחפשת מחיר מוזל. מתאים לסטודנטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כהן דבורה;1726177:
תודה על הפניות באישי.
אני מחפשת מחיר מוזל. מתאים לסטודנטים.

הכי טוב שתספרו כאן על התקציב שלכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1726184:
הכי טוב שתספרו כאן על התקציב שלכם!
מסכים.
זה יעזור לדעת אלו מחירים הולכים בשוק, מחירי סטודנטים ומחירים רגילים.
חבל שהנושא הזה הכי נשאר בסתר והוא בעייתי להרבה אנשים בתחום (בעיקר בגלל שצריך לתמחר לפי שעות במספר מוערך ולא מדויק)

• הוסף לסימניות
אם כבר פתחתם...
הדמיה בסדר גודל של תמ"א עד 6 קומות 2 מבטים
כמה אתם חושבים צריך לקחת לרמה ריאליסטית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

יש לי חברות ששילמו בין 600 ל 1500 ש"ח. היו כאלו ששילמו יותר. לפרויקט הזה אין צורך ביותר מזה.

תודה בכל אופן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה