מחפשת מישהו שמתמצא באנגלית ובקניה מאתר.

• הוסף לסימניות
לא הספיק לי התרגום של מר גוגל.

רוצה לקנות שדרוג לתוכנה שברשותי, ולא יודעת איך אפשר לוודא שהשדרוג יפעל בטוח.
יש לי סטודיו 12 מקורי, והתקנתי אותו כבר כמה וכמה פעמים ועל כמה מחשבים.

איך הם מוודאים שאכן יש ברשותי תוכנה מקורית, והשדרוג יפעל... ואיפה מופיע לכמה מחשבים מיועדת התוכנה?

אודה למי שמבין:
http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/us/upgrade/studio/?track=smartmessagepin17_12

• הוסף לסימניות
אני מבין אנגלית בטוב, אבל לא עברית, נא לכתוב בשפה קלה מה בדיוק את רוצה להבין

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון והלב הטוב.
אבל לא יודעת לפשט את העברית שלי לעברית אחרת.
(בגלל זה שאלתי דווקא בפורום עריכת וידיאו)

• הוסף לסימניות
הם כותבים בפירוש שאפשר לעדכון Pinnacle Studio 12 ל17
יש להם אפציה לקנות העדכון ולקבל CD בדואר.
הדלת עדיין פתוח למבינים, תודה.

• הוסף לסימניות
התודה היתה באמת.

את זה גמני הבנתי.
אני שואלת אם השימוש של השדרוג מוגבל לכמה פעמים/ מחשבים, ואם כן, אז כמה.
ועוד 'אם כן' אז איך אוודא שעל התוכנה שלי אותה הפעלתי יותר מכמה פעמים השדרוג יפעל בטוח.

• הוסף לסימניות
אז אולי אני אשלח פניה אליהם ודי.
אשמח לקבל תרגום תקין לפניה שלי.

------------
שלום!

יש לי Pinnacle Studio Ultimate12
מעונינת בשדרוג ל Ultimate17
1. איך אני יכולה לוודא שהשדרוג יפעל על התוכנה שיש לי בטוח.
2. בכמה מחשבים אוכל להשתמש בתוכנה?

בתודה.
---------------

• הוסף לסימניות
Hi
I have Pinnacle Studio Ultimate12
I'm interested in Ultimate17
I would like to know 1) how can I verify that it will work on my computer
2) On how many computers can I install it

Thanks​

• הוסף לסימניות
נסיתי תרגום גוגל אבל לא עשה עבודה בשלימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה