דרוש מידע מחפשת מישו לעבור על הסכם פינוי בינוי

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש לי דירה בתהליך פינוי בינוי בירושלים
כרגע, השלב הוא שהנציגות כתבו חוזה מול היזם ושלחו לכלל הדיירים
מחפשת מישו מקצועי שיעבור בשבילי על החוזה , יסביר לי ויעזור לי להבין אם יש פה מקום למיקוח, לשינויים וכו

תודה

• הוסף לסימניות
בס"ד
יש לי דירה בתהליך פינוי בינוי בירושלים
כרגע, השלב הוא שהנציגות כתבו חוזה מול היזם ושלחו לכלל הדיירים
מחפשת מישו מקצועי שיעבור בשבילי על החוזה , יסביר לי ויעזור לי להבין אם יש פה מקום למיקוח, לשינויים וכו

תודה
@עו"ד נתן רוזנבלט

• הוסף לסימניות
שרונה ארליך, אדריכלית ומתכננת ערים
0548424262

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ערב טוב ,
האם יש למישהו מושג ( מנסיון או מידע ולא מהשערה ) כמה בערך אמור להיות המחיר של יעוץ כזה?,
כמה עורך דין טוב אמור לקחת על בדיקה ויעוץ בנוגע לחוזה של פינוי בינוי מול החברה ,
בלי להתעסק אחכ בייצוג הדייר מול החברה, אלא נטו לעבור על החוזה לפני החתימה להסביר ולעזור להבין אם יש מקום למיקוח, לשינויים וכו
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
כדאי להתייעץ גם עם הנציגות בבניין (אם היא משמעותית בהליך).
אם יש את התנאים הבסיסיים (וכנראה יש) מה עו"ד יעזור לא ברור.

• הוסף לסימניות
מקום למיקוח הוא לא דוקא ענין של עו"ד. עו"ד בודק את ההגנות של החוזה וכד', האם יש נוסחים בעייתיים ויש מקומות שצריך להבהיר ולדייק. מבחינת כדאיות והאם ניתן לשפר את תנאי העסקה - זה ענין לאנשים שמבינים בנדלן מהצד הנדלני ולא דוקא המשפטי. ודאי שמומלץ שדיירי הבנין יתיעצו עם שני אנשי מקצוע - הם בפן המשפטי והם בפן העסקי.

• הוסף לסימניות
מקום למיקוח הוא לא דוקא ענין של עו"ד. עו"ד בודק את ההגנות של החוזה וכד', האם יש נוסחים בעייתיים ויש מקומות שצריך להבהיר ולדייק. מבחינת כדאיות והאם ניתן לשפר את תנאי העסקה - זה ענין לאנשים שמבינים בנדלן מהצד הנדלני ולא דוקא המשפטי. ודאי שמומלץ שדיירי הבנין יתיעצו עם שני אנשי מקצוע - הם בפן המשפטי והם בפן העסקי.
תוכלו ליצור קשר במייל,

----

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה