בקשה מחפשת מכשיר waze יד שניה

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
מחפשת WAZE כשר גם יד 2 במצב מצוין

• הוסף לסימניות
לנו יש מכשיר וויז של הדרן - צריך לחדש חבילה
שמור והבטריה חזקה מאוד.
היה בשימוש פרטי לא הרבה פעמים בשנה (אין לנו רכב)
אם מעניין אותך תעדכני

• הוסף לסימניות
יש לי למכירה מכשיר של הדרן, מצב מצוין.
היה בשימוש כשנה+

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@שוהם307 @לב אברהם @יהודית גולדשטוף
לי יש מכשיר שאני מכשיר בעצמי [אני לא מכשיר, אני בנאדם שמכשיר את המכשיר, יעני עושה אותו כשר...] ברמה שאדם רגיל לא יכול לפרוץ. [טכנאי מקצועי כן, בשונה מהדרן שגם טכנאי לא יכול].
זה מכשיר עם מסך ענק ונוח, אני יכול להשאיר גם אפליקציות של בנק [עם אפשרות להפקדת צ'קים] מצלמה ועוד.
והכי חשוב - אין שום התחייבום לשום סים, אני היום משתמש וממליץ על סים של 019 ב-12 ש"ח לחודש, ומתי שתרצו תוכלו לנייד אותו לאיזו חברה ואיזו תוכנית שיתחשק לכם.
350 ש"ח, כולל מטען, יש גם מגן מסך איכותי ב20 ש"ח ומגן אחורי ב15.
הבהרה - אני לא סוכן ולא חנות, אני אדם פרטי שעושה את זה כתחביב, כרגע יש לי מכשיר אחד למכירה.
050-4133851
a0504133851 שטרודל ג'ימייל וכו'

מהיכן אתה? ומה מצב המכשיר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו מוכרים ב300
המכשיר נקנה ב600 יש לו גם מגנט לרכב מגן ומגן מסך
כמו שכתבתי מכשיר שמור מאוד ובטריה חזקה.

אם את מעוניינת תעדכני
כמה זה עולה לחודש ההתקשרות אתם?

• הוסף לסימניות
לי יש מכשיר וויז של הדרן בן שלוש שנים צריך לחדש את החבילה בהדרן סמסונג j5
מגיע עם מגן מסך ומגן אחורי במצב מציון
0533114258

• הוסף לסימניות
אפשר להשיג מכשיר waze איכותי יד 2 מוכשר ומסונן ברמה גבוה שלא ניתן לעקיפה אפשרות למניעת צריבה (לא של הדרן) במחיר חד פעמי ללא שום התחייבות
וכן ניתן לשכור מכשיר waze
0504181300

• הוסף לסימניות
אנחנו מוכרים ב300
המכשיר נקנה ב600 יש לו גם מגנט לרכב מגן ומגן מסך
כמו שכתבתי מכשיר שמור מאוד ובטריה חזקה.

אם את מעוניינת תעדכני
האם רלוונטי עדיין?
אשמח לפרטי התקשרות במידה וכן

• הוסף לסימניות
מקפיץ, מחפש ווייז יד2 לקניה.
בתודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה