דרוש מידע מחפשת מסעדה כשרה למהדרין טובה בפתח תקוה, יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
אשמח לתגובה מהירה

• הוסף לסימניות
מסעדת אלפרדו אם המושבות 94, פתח תקווה
סיגנון איטלקי
כשר למהדרין חתם סופר

• הוסף לסימניות
למהדרין זה קפה קפה, המבורגרים וכו' שזה יותר מזללות.
או אלפרדו שזה ממש איטלקית.
יש חדשה בדבעת שמואל שנקראת וופל בר, אומרים שטובה-לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
טובהלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בית יוסף זה מהדרין!
אולי לא לשיטתך אבל זה מהדרין לספרדים.
יש מהדרין אשכנזי שזה לנדא, רובין וכו'.
אני אשכנזי ואין לי שום בעיה לאכול הכשר מהודר ספרדי
אך ממקרים רבים שבדקתי באופן אישי, אי אפשר לקרוא לבדץ בית יוסף הכשר מהדרין
(לא בכל המקומות. יש גם משגיחים מצויינים שעושים את עבודתם נאמנה, אבל גם הם עצמם לא אוכלים בית יוסף בגלל שהם מכירים את מה שקורה מאחורי הקלעים)
בהרבה מקומות המשגיח מגיע פעם בחודש (בשביל לאסוף את השיק).

• הוסף לסימניות
אני אשכנזי ואין לי שום בעיה לאכול הכשר מהודר ספרדי
אך ממקרים רבים שבדקתי באופן אישי, אי אפשר לקרוא לבדץ בית יוסף הכשר מהדרין
(לא בכל המקומות. יש גם משגיחים מצויינים שעושים את עבודתם נאמנה, אבל גם הם עצמם לא אוכלים בית יוסף בגלל שהם מכירים את מה שקורה מאחורי הקלעים)
בהרבה מקומות המשגיח מגיע פעם בחודש (בשביל לאסוף את השיק).
התעסקתי פעם בתחום האוכל, אני מעידה אישית בראיה של פעמים רבות על כשרות מטעם בד"צ עדה חרדית בחנות למזון מהיר שהוכן אוכל על שולחן מטונף עם ג'וקים והמשגיח היה מגיע לקחת צ'ק, ולא משגיח אחד! התחלפו המשגיחים במשך שנתיים וכולם פעלו אותו דבר, אנשים "יראי שמיים" מטעם עדה חרדית שלא הפריע להם הלכלוך בשולחן (ג'וקים) והיו עוד בעיות רבות כשרותיות שכל ילד יודע שהן בניגוד גמור להלכה, ולהם לא הפריע. כמו שאמרתי, ראיתי בעיני!! לא סיפרו לי ולא שמעתי מגורם שלישי.

חות מזה, שבית יוסף נקרא "מהדרין"! אתה לא חייב לסמוך עליו אבל בהגדרה הוא "מהדרין".

• הוסף לסימניות
התעסקתי פעם בתחום האוכל, אני מעידה אישית בראיה של פעמים רבות על כשרות מטעם בד"צ עדה חרדית בחנות למזון מהיר שהוכן אוכל על שולחן מטונף עם ג'וקים והמשגיח היה מגיע לקחת צ'ק, ולא משגיח אחד! התחלפו המשגיחים במשך שנתיים וכולם פעלו אותו דבר, אנשים "יראי שמיים" מטעם עדה חרדית שלא הפריע להם הלכלוך בשולחן (ג'וקים) והיו עוד בעיות רבות כשרותיות שכל ילד יודע שהן בניגוד גמור להלכה, ולהם לא הפריע. כמו שאמרתי, ראיתי בעיני!! לא סיפרו לי ולא שמעתי מגורם שלישי.

חות מזה, שבית יוסף נקרא "מהדרין"! אתה לא חייב לסמוך עליו אבל בהגדרה הוא "מהדרין".
כל מילה
בדיוק מה שרציתי לכתוב...
בעלי עוד קרא לי להכנס פנימה למטבח לראות.
ברחתתתתתתתתתתתתתתתי
מאז אין לי אפילו תאוה לאכול מכשרות שאנחנו לא אוכלים...

• הוסף לסימניות
כל מילה
בדיוק מה שרציתי לכתוב...
בעלי עוד קרא לי להכנס פנימה למטבח לראות.
ברחתתתתתתתתתתתתתתתי
מאז אין לי אפילו תאוה לאכול מכשרות שאנחנו לא אוכלים...
קשה מאוד שלא לאכול בחוץ מדי פעם לאנשים שרגילים בכך, אבל אני ממש נגעלת היום. פה ושם אוכלת ומשתדלת לא לראות את המטבח...מה שלא יודעים לא כואב.

• הוסף לסימניות

עם כל הבעיות שיש בבד"ץ העדה החרדית, זה לא מתקרב לכמות הבעיות של בדץ בית יוסף.
גם לספרדים.
מי שמבין בתחום הכשרות יודע שאי אפשר לסמוך עליהם ברוב המקומות.

• הוסף לסימניות
"קפה גו'" בקניון אבנת
חתם סופר

"המסעדה היהודית"- לא יודעת אם גם ישיבה או רק משלוחים
באזור התעשייה קרית אריה
פתוחים עד 16-17

אלפרדו אחת מהטובות!!!!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה