מידע שימושי מחפשת מסעדה לערוך בה שבע ברכות , באזור חיפה , טבריה, מירון, צפת, בכשרות מהודרת

• הוסף לסימניות
מחפשת מסעדה לערוך בה שבע ברכות .
עדיף באזור קריות, חיפה( אפשרי גם מירון, צפת, טבריה, נהריה והאזור...).
במחיר סביר, עם מקום סגור שיתאים ל- 30 איש.
ובכשרות מהודרת.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
קייטרינג פגז יותר טעים ממסעדה יעזור לך?

• הוסף לסימניות
כן! יש כזה דבר!
תנסו ולא תתחרטו
בשרי
קוראים לזה "טעים אש"
טלפון 054-8473526

ובנוסף כדי שלא ימחקו לי אני מציינת שאני לא מרוויחה כלום מלכתוב את הפרטים של הקייטרינג
פשוט הייתי פעם באירוע שלהם ולקחתי את הפרטים
טרי בטירוף (אפשרות של ברביקיו וצלייה במקום!) בשפע מטורף ואיכות מעולה של בשרים וסלטים.

• הוסף לסימניות
איפה הקיטרינג בארץ, ומה הכשרות?
תודה רבה רבה.
זה מחיפה כי ביקשתם מחיפה
הכשרות היא הכשרות המקומית שכחתי איך קוראים לה
והמחיר ממש סביר עד זול מאוד
ובנוסף - הוא אדם מאוד נחמד עשיתי דרכו אירוע יותר מאחד.

• הוסף לסימניות
סעודתא צמוד למירון
הכשר העדה

• הוסף לסימניות
חלבי? בשרי?

בשרי: ארהלה בצפת, מנדיס בצפת.
חלבי: מוניטין בצפת. סמטת גן עדן בצפת, גרג בראש פינה, קפה קפה בראש פינה, רנה בכרמיאל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה