מחפשת מסריט לחתונה

• הוסף לסימניות
אם תצייני את תאריך החתונה יהיה קל יותר לכולם

• הוסף לסימניות
גם אני י"ז סיון בבני ברק

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת מתחיל עם מעט נסיון, אז זה לא יוסלה.
הוא מקצוען!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;741720:
גם אני י"ז סיון בבני ברק
אני פנוי לעת עתה בתאריך המצוין, את יכולה ליצור איתי קשר בנייד:054-7706042 ולקבל הצעץ מחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;741799:
טו תמוז בבני ברק.
תודה רבה
בתאריך שלך אני תפוס, אך אם את מעונינת אני יכול לשלוח לך צלם שלי במחיר טוב(יותר זול מרוב ההצעות שתקבלי בב"ב)

• הוסף לסימניות
אשמח לתת הצעת מחיר לצילום וידאו מקצועי בלבד.

אם את מחפשת מתחיל, או זול במיוחד אני לא אוכל לעזור לך. אם כי המחיר שלי הוגן לחלוטין.

מאיר שבח
0546751616

מזל טוב!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;741844:
אשמח לתת הצעת מחיר לצילום וידאו מקצועי בלבד.

אם את מחפשת מתחיל, או זול במיוחד אני לא אוכל לעזור לך. אם כי המחיר שלי הוגן לחלוטין.

מאיר שבח
0546751616

מזל טוב!
תודה רבה. אני יודעת שהצלמים לא אוהבים את זה אבל הדגש שלי הוא בפירוש על מחיר זול עדיף לי על פני איכות...
תודה רבה בכל אופן ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;741817:
בתאריך שלך אני תפוס, אך אם את מעונינת אני יכול לשלוח לך צלם שלי במחיר טוב(יותר זול מרוב ההצעות שתקבלי בב"ב)
שלחתי באישי, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנונימית;741922:
תודה רבה. אני יודעת שהצלמים לא אוהבים את זה אבל הדגש שלי הוא בפירוש על מחיר זול עדיף לי על פני איכות...
תודה רבה בכל אופן ובהצלחה!

זה בסדר גמור לומר שחשוב לך המחיר יותר מהתמורה
הבעיה שיש לי היא עם אלו שרוצים עבודה מושקעת במחיר זעום..

בהצלחה ומזל טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;741966:
הבעיה שיש לי היא עם אלו שרוצים עבודה מושקעת במחיר זעום..
והבעיה שלי היא עם צלמים שעושים עבודה מושקעת במחיר זעום..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה