אני פנוי לעת עתה בתאריך המצוין, את יכולה ליצור איתי קשר בנייד:054-7706042 ולקבל הצעץ מחיר.נכתב ע"י YAFAS1000;741720:גם אני י"ז סיון בבני ברק
בתאריך שלך אני תפוס, אך אם את מעונינת אני יכול לשלוח לך צלם שלי במחיר טוב(יותר זול מרוב ההצעות שתקבלי בב"ב)נכתב ע"י אנונימית;741799:טו תמוז בבני ברק.
תודה רבה
תודה רבה. אני יודעת שהצלמים לא אוהבים את זה אבל הדגש שלי הוא בפירוש על מחיר זול עדיף לי על פני איכות...נכתב ע"י msphoto;741844:אשמח לתת הצעת מחיר לצילום וידאו מקצועי בלבד.
אם את מחפשת מתחיל, או זול במיוחד אני לא אוכל לעזור לך. אם כי המחיר שלי הוגן לחלוטין.
מאיר שבח
0546751616
מזל טוב!
שלחתי באישי, תודה רבה.נכתב ע"י yosale;741817:בתאריך שלך אני תפוס, אך אם את מעונינת אני יכול לשלוח לך צלם שלי במחיר טוב(יותר זול מרוב ההצעות שתקבלי בב"ב)
נכתב ע"י אנונימית;741922:תודה רבה. אני יודעת שהצלמים לא אוהבים את זה אבל הדגש שלי הוא בפירוש על מחיר זול עדיף לי על פני איכות...
תודה רבה בכל אופן ובהצלחה!
והבעיה שלי היא עם צלמים שעושים עבודה מושקעת במחיר זעום..נכתב ע"י msphoto;741966:הבעיה שיש לי היא עם אלו שרוצים עבודה מושקעת במחיר זעום..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים