דרוש מידע מחפשת מפעילה לפעילות ODT מוצלחת

• הוסף לסימניות
לכ150 נשים
משהו רציני ברמה!

• הוסף לסימניות
שרי לבל- מדהימה! ! !
מומלצת בחום!

• הוסף לסימניות
תודה לכל הממליצות.
מענין אותי אם הייתם בפעילות שלה ונהניתם
או שהזמנתם וכל הקהל נהנה?

• הוסף לסימניות
אני הייתי פעמיים בפעילויות שונות שלה ונהניתי מאד! וכמוני כל הקהל!

• הוסף לסימניות
גם אני השתתפתי מספר פעמים בפעילויות מקסימות שלה - לצוות, השתלמות וסתם תכנית odt
בכל פעם היה מאתגר חינוכי ומעשיר.
עדיין לא הזדמן לי להזמין אותה אבל לכשאזדקק לסוג פעילות כזאת, היא הראשונה.
ובנוסף לכל, היא אישיות מיוחדת במיוחד!!
:) בהנאה

• הוסף לסימניות
אני השתתפתי בפעילות שלה ונהניתי מכל רגע,
וככה כל הצוות שהיה איתי.

• הוסף לסימניות
האם זו פעילות שמתאימה גם לקבוצות קטנות 25 נשים?
מה סגנון ההפעלה?

• הוסף לסימניות
OUT DOOR TRAINING - הכוונה לכל פעילויות השטח שמבצעים מחוץ לדלת הבית.
יש לה גם ODT וגם הרבה פעילויות שהן כביכול - IN DOOR TRAINING (אני המצאתי :p) פעילויות ומשחקים בתוך הבית.

• הוסף לסימניות
שרי עושה גם פעילויות פנים עד כמה שידוע לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה