מחפשת מצבעת רהיטים

• הוסף לסימניות
הספריה בסלוננו נחבלה מעט עם השנים, והיא רוצה לחדש נעוריה.

אם יש לכם ניסיון עם מצבעות ריהוט שמבצעות גם צביעת פוליטורה באזור המרכז, אשמח מאד שתכוונו אותי.

בדפי זהב מצאתי בבני ברק את מצבעת מזרחי ברח' ירושלים, מצבעת אלכס ברחוב הירקון ומצבעה ברחוב נפחא. אשמח לשמוע המלצות או ההיפך.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא מכירים מצבעות במרכז (:
עם זאת, אודה לחוות דעתכן מניסיון על צביעה - זה משתלם, או שהעלות מעמידה בספק את כדאיות החידוש, ושווה יותר לקנות ספריה חדשה?
מדובר בספריה בת 15 שנה, בגודל 2.4 מטר.

@חרש עץ
אולי יהיה לך במה להחכים אותי?

• הוסף לסימניות
אני נתתי לצביעה שולחן גדול שבטעות שפשפתי עם ספוג הפלא ועשה בו סימן לא כ"כ נעים, יצא כמו חדש!
נתתי את זה לנגר שהסכים לקחת ולאחסן תקופה כי עברנו דירה ולא היה מוכן עדיין הדירה החדשה.
החברה שבה קניתי את השולחן רצתה מחיר מאאד יקר.

• הוסף לסימניות
אני נתתי לצביעה שולחן גדול שבטעות שפשפתי עם ספוג הפלא ועשה בו סימן לא כ"כ נעים, יצא כמו חדש!
נתתי את זה לנגר שהסכים לקחת ולאחסן תקופה כי עברנו דירה ולא היה מוכן עדיין הדירה החדשה.
החברה שבה קניתי את השולחן רצתה מחיר מאאד יקר.

אשמח לקבל את פרטי הנגר
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
אני רואה שלא מכירים מצבעות במרכז (:
עם זאת, אודה לחוות דעתכן מניסיון על צביעה - זה משתלם, או שהעלות מעמידה בספק את כדאיות החידוש, ושווה יותר לקנות ספריה חדשה?
מדובר בספריה בת 15 שנה, בגודל 2.4 מטר.

@חרש עץ
אולי יהיה לך במה להחכים אותי?
המצבעות שאני מכיר יקחו לפחות 120 ש"ח למטר רבוע.
אין לי מישהו מומלץ במרכז, יש בקיבוץ גזר 0525800100
קוראים לו משה, אדם קצת קשה אבל עושה עבודה טובה.

• הוסף לסימניות
המצבעות שאני מכיר יקחו לפחות 120 ש"ח למטר רבוע.
אין לי מישהו מומלץ במרכז, יש בקיבוץ גזר 0525800100
קוראים לו משה, אדם קצת קשה אבל עושה עבודה טובה.

זה לא מחיר נורא בכלל.
אם אני מחשבת את אורך הספריה כפול גובהה ומכפילה את התוצאה ב-120, התוצאה היא בערך 690 שקל. חשבתי שמדובר באלפי שקלים.
משה דנן עושה גם שיפוצי נגרות, למשל חלפת צוקל?

• הוסף לסימניות
מצבעת מזרחי - אנחנו לפני כ-12 שנה העברנו ארון ספרים ענק ומרשים שהשנים נתנו בו את אותותיהם.
מצבעת מזרחי, זה אדם מבוגר - הוא טיפל בארון (כבר אז הוא היה מבוגר, לא יודעת מה איתו היום)
הוא הגיע אלינו הביתה, ישב אצלנו כמה ימים, הארון היה מפורק והוא עבר חלק חלק עם המון סבלנות....
בתחילה זה היה נראה מדהים, כמעט ארון חדש
אבל לאחר תקופה די קצרה, ראינו שזה לא ממש,
המקומות המחודשים כן בולטים ושונים מהאחרים...
בקיצור,
הוא חידש את האורן אבל לא הפך אותו לחדש...

• הוסף לסימניות
זה לא מחיר נורא בכלל.
אם אני מחשבת את אורך הספריה כפול גובהה ומכפילה את התוצאה ב-120, התוצאה היא בערך 690 שקל. חשבתי שמדובר באלפי שקלים.
משה דנן עושה גם שיפוצי נגרות, למשל חלפת צוקל?
120 לכל צד של כל מדף, כן?
זה יוצא סדר גודל של 1500 עד 2500 לספריה תלוי במבנה שלה.
יתכן שללקוחות פרטיים המחיר יקר יותר, לכן כתבתי לפחות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה