מחפשת מצגת לבת מצווה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני מחפשת מצגת לבת מצווה ברמה גבוה לשבוע הבא.
במחיר סמלי
אשמח
תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;1442220:
שלום וברכה,
אני מחפשת מצגת לבת מצווה ברמה גבוה לשבוע הבא.
במחיר סמלי
אשמח
תודה רבה

טלפון שלך?

• הוסף לסימניות
רמה גבוהה ומחיר סימלי??????
נראה לי לא הולך ביחד.....

• הוסף לסימניות
בעיקרון אני מחפשת מצגת במחיר עד 100 שקלים - אזור ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;1443326:
בעיקרון אני מחפשת מצגת במחיר עד 100 שקלים - אזור ירושלים

נראה לי התכוונת 1000.
אלו המחירים בשוק למצגות יפות

• הוסף לסימניות
מחפשת לוגו ברמה גבוה עד 100 ש"ח ...
אני לא רוצה לפגוע ולא לזלזל רק להסביר
(בדרך כלל המחיר זה 100 ש"ח ומעלה לשעה עבודה )

• הוסף לסימניות
נראה לי שהיא מתכוונת לשכור תכנית מוכנה במחיר סמלי, יש דברים כאלה, במיוחד אם זה במסגרת משפחתית מצומצמת. אבל זה בדרך כלל מתחיל ב200 ש"ח

• הוסף לסימניות
אני מוכנה בערך ב150.
השאלה כמה דקות את צריכה.
פני אלי.

• הוסף לסימניות
נסי כאן:
המאגר לבת המצוה <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

אין לי מושג מי זה..
הם שלחו לי מייל בעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה