מה זה נקרא אצלך כשרות טובה??מסעדה או אפילו פיצריה/פלאפל/שווארמה.
תודה.
יש את לה קצפת- טוסטים, פצות, מוקרמים, ופל בלגי וכד' ברובע ג' במרכזון ברחוב הפלמח 20,
אותו סגנון יש את טריפל, ברחוב הפלמח 40.
שניהם בהכשר רבני הקריות.
סליחה על הבורותזה בכיכר אלתא-טריפל,
יש גם ברובע ו' בשלמה בן יוסף פיצה ניו יורק-אבל יקר בהכשר רבני הקריות
יש במרכזון של רובע ג' ליד לה קצפת "מסעדה" בשרית של לאפות ובשרים ושאוורמה ופיתה פלאפל גם בהכשר רבני הקריות, יש קצת מקום לאכול בפנים.
יש גם בז' החדשה באיזור ינאי גם פיצריה וגם דוכן קטן של פיתה פלאפל וג'אנק.
יש את פלאפל בראשית בהורקנוס ליד קהל חסידים עם מקום לשבת בחוץ.
יש ברוגלית (מעדניית הרובע) בהורקנוס 18 פלאפל טעים נורא ויש שם גם באגטוסט, ואפשר לשבת ולאכול בגינה הצמודה.
לא יקר שם וגם בהכשר רבני הקריות
הכשר מעולה.סליחה על הבורות
אבל מה זה הכשר רבני הקריות או בד״ץ אשדוד
באיזה רמה זה?
אותו דבר.סליחה על הבורות
אבל מה זה הכשר רבני הקריות או בד״ץ אשדוד
באיזה רמה זה?
בשומשום יש.וכן בשומשום גם אין מקום לשבת
ולא הזכירו פה גם את פיצה בורו פארק-ברובע ו'. שהאוכל שלהם גם ממש טוב. (פיצות, לחם שום, מוקרמים וסלטים)
ויש את עידן הפיצה ברובע ח' שזו החנות הכי זולה בהכשר רבני הקריות והפיצה והלחם שום שלהם ממש טובים. (20 ש"ח למגש פיצה, 17 ללחם שום גדול)
פישרס פיצה-פיצה מהממת גלידות ופל קרפ וכו,-אין מקום נורמלי לשבת(דלפק בלבד)
וכן בשומשום גם אין מקום לשבת
הפיצה של עידן מאד טעימה. גם הלחם שום.אני הזכרתי, כתבתי ניו יורק במקום בורו פארק, ראש של יולדת... בעיות שליפה וזה
וטוב שעידכנת לגבי עידן הפיצה, איך הפיצה שלהם?
פישרס לא זול, בלש' המעטה
הפיצה של עידן מאד טעימה. גם הלחם שום.
את שומשום ניסית כבר?
מנדוס- טוסט נקניק ברוגוזין
בהכשר הרב רובין
אני יותר הולכת על הכיוון של בייגל סלטים.ניסיתי, דווקא לא התלהבתי,
אבל זה אולי בגלל שזה היה בתקופה שלפני הלידה וממילא לא היה לי תאבון, בחילות, צרבות וירדתי במשקל מאוד.
ובעלי ניסה בכל הצורות שאוכל.
הבייבי באמת נולדה הכי קטנה שלי.
ביקשתי אז בייגל טוסט ושמו לי גם גבינת שמנת, ואני לא מתה על הגבינה הזו בלש' המעטה, בטח לא כששמים ממנה בנדיבות.
כשאני מכינה בייגל בבית ומכינה גבינת שמנת, אני מורחת לי שכבה דקיקה רק לטעם.
בקיצור לא נשארה לי התלהבות.
אולי תשתפי אותי איזה בייגל קנית, ונהנית
ואולי פשוט לא ידעתי מה לבחור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים