דרוש מידע מחפשת מקום שמשחזר כרטיסי זיכון

• הוסף לסימניות
שיחזור כרטיס זיכרון של מצלמה שננעל ונמחק. באשדוד. משהו מכיר?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבני ברק ברחוב הרב קוק עלה לי 80 ש"ח לכרטיס הכי זול שמצאתי..
אם מענין אותך, אבדוק בדיוק מה השם של החנות

• הוסף לסימניות
אגב בדקתי בפז באשדוד רוצה בערך 40 לכרטיס

• הוסף לסימניות
הרבה פעמים החנויות לוקחים כסף בכל מקרה, גם אם לא הצליחו לשחזר ולכן לא חשוב להם להשקיע בלקוח, ומשתמשים בתוכנת שחזור באיכות נמוכה ואז מחזירים את המידע לתוך הכרטיס ואז אם תרצו לעשות שחזור טוב יותר כי מאוד חשוב לכם התמונות לא תצליחו כי המידע שנכנס חזרה דרס וכיסה את המקום שהיה קיים התמונה הישנה.
תמיד לדרוש שמה ששוחזר יכנס לכרטיס חדש או לדיסק און קי ולא לתוך הכרטיס.
בנוסף המלצה לכל משתמשי הכרטיסים במצלמות. לא להשתמש אף פעם במצלמה עם כרטיס מיקרו אלא אם כן אין ברירה, להשתמש רק בכרטיס שהוא כולו מקשה אחת עולה 10 / 20 שקל יותר אבל שווה את ההשקעה, בגלל שאת המיקרו מאוד קשה לשחזר ממנו, אחוזי הצלחה נמוכים בהרבה.
הסיבה שחנויות משתמשות בתוכנות זולות ופשוטות לשחזור או ליתר דיוק תוכנות חינמיות זה בגלל המהירות עבודה הם צריכים את המחשב פנוי לשחזור הבא ולכן הם משתמשים בתוכנות שעובדים מאוד מהר וללא כסף ולא אכפת להם שעלה כמות קטן של תמונות בהצלחה ועוד חלק תמונות פגומות ומקבלים מחיר מלא על העבודה שהם עשו ואומרים ללקוח אין מה לעשות אי אפשר לשחזר יותר.
גם עם התוכנות שעובדות הרבה יותר לאט לא תמיד אפשר לשחזר וגם כשאפשר לשחזר לא תמיד משחזר את הכל.

אבל עדיין יש להם אחוזי הצלחה הרבה יותר גדולים מהתוכנות המהירות

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בבני ברק ברחוב הרב קוק עלה לי 80 ש"ח לכרטיס הכי זול שמצאתי..
אם מענין אותך, אבדוק בדיוק מה השם של החנות
אשמח לפרטים, נמחק לי כעת כרטיס זכרון מיקרוsd. מעבר למחיר המוזל, השחזור אצלו איכותי גם ?

• הוסף לסימניות
בלי להכיר את החנויות הנ"ל
יותר כדאי לפנות לטכנאי המתמחה בשיחזור
שיחזור זה דורש זמן וסבלנות וידע מקצועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה