מחפשת משהיא שרכשה

• הוסף לסימניות
באחד האשכולות של התחפושות,
העלתה הניק :"רותי 12" תחפושות של דוורים.
היא מכרה את כל הסדרה לניקים מהפורום.
הצלחתי להשיג את התחפושות,
אך את תחפושת הדוור של גיל 3-4 (אולי שנתיים וחצי?) לא הצלחתי להשיג,
רותי 12 לא זוכרת למי מכרה אותו.
אשמח מאוד אם מי שרכשה ממנה, תיצור איתי קשר באישי.
רק הוא חסר לי לסדרה...
תודה רבה.
(וזה די דחוף לי...)

• הוסף לסימניות
רעות אני מנסה לחפש שוב במיילים

• הוסף לסימניות
סופר שיין פרסמו תחפושות נהדרות של דוורים. בשבוע הבא מתחילות המכירות בכל מיני ערים. אם רותי 12 לא תמצא את שלה, תוכלי לעקוב אחרי הפרסומות.

• הוסף לסימניות
לא מצאתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1211528:
רעות אני מנסה לחפש שוב במיילים

תודה רבה רותי.
אין מילים על המאמץ!

• הוסף לסימניות
אני מקווה שמי שרכשה ממך תיצור איתי קשר,
שתראה את האשכול שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;1211533:
סופר שיין פרסמו תחפושות נהדרות של דוורים. בשבוע הבא מתחילות המכירות בכל מיני ערים. אם רותי 12 לא תמצא את שלה, תוכלי לעקוב אחרי הפרסומות.

יש להם אתר? אפשר קישור?

• הוסף לסימניות
הקפצה----
אולי? הלוואי...

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור לאתר,
אבל אני עדין מחפשת את מי שרכשה את התחפושת מהניק רותי 12.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה