עזרה מחפשת משפט יפה. יאללה לכישרוניים שביננו :)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחרוט משפט יפה על חתיכת פאזל
אספר קצת פרטים שאולי זה יעזור בחיבור המשפט
למישהי שאני מאוד מעריכה
דמות מיוחדת
בעלת מידות טובות
משהו לא רגיל
היא מנהלת שיש ליקשר טוב איתה
יש לה משהו מיוחד
תמיד מוצאת פתרונות
תמיד טובה עם הצוות
באה לקראת וכו וכו וכו

משפט קצר וקולע
יאללה מי זוכה??!?!?

• הוסף לסימניות
הכשרוניים שפה בודקים קודם כל בפורום פרוג (למי שמכיר) יש בו הרבה אשכולות על זה.

לדוגמה:

והכשרוניים ממש, אלו לא הרגילים, שואלים את הרבנית בינה (ויש לה רעיונות די טובים).
https://chatgpt.com/

• הוסף לסימניות

לדוגמה:

והכשרוניים ממש, אלו לא הרגילים, שואלים את הרבנית בינה (ויש לה רעיונות די טובים).
אני צריכה משפט מאוד מסוים
אין לי גם זמן לחטט בכל הפורום
לא בדיוק הצלחתי גם להכנס לספוילר שאמרת. נכנסתי לקישור שלא עזר לי. יש אשכול מיוחד למשפטים?

• הוסף לסימניות

לדוגמה:

אני צריכה משפט מאוד מסוים
אין לי גם זמן לחטט בכל הפורום
לא בדיוק הצלחתי גם להכנס לספוילר שאמרת. נכנסתי לקישור שלא עזר לי. יש אשכול מיוחד למשפטים?

• הוסף לסימניות
@.noya
שימי לב שההודעות שלך כפולות
גם כשפתחת את האשכול הוא היה פעמיים....

• הוסף לסימניות
  1. "את הרכיב שבזכותו כל התמונה מתבהרת."
  2. "הפאזל לא שלם בלי החלק שלך."
  3. "את בדיוק מה שהיינו צריכים כדי שהפאזל יושלם."
  4. "הפאזל שלנו התגלה רק כשאת הגעת."
  5. "בזכותך כל תמונה נהפכת לציור מדויק."
כדומה, עוד כהנה רבות,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה משהו אישי
לא משהו שמתחבר לעבודה

• הוסף לסימניות
תודה שאת חלק מזה (או כל מילה אחרת)

• הוסף לסימניות
משפט מוכר אבל אולי יתאים - אם כולם היו כמוך העולם היה מושלם... (בד"כ שמים את זה על החלק האחרון שמשלים את התמונה של הפאזל)

• הוסף לסימניות
אני חייבת להודות, את החלק הכי קשה לפאזל הזה...
בקטע הומוריסטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה