חלבי מחפשת מתכון לא מסובך לעוגת גבינה עם גבינת כנען יש משהו כזה?

• הוסף לסימניות
פשוט יש לי גבינה שעוד כמה ימים עובר התאריך.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
פשוט תביאי אותה לטמפ' החדר ותערבבי (היטב עם מטרפה) עם מיכל גבינה לבנה/שמנת חמוצה.
מכאן והלאה כל מתכון שאת מכירה יתאים

• הוסף לסימניות
יש לך אולי מתכון מוצלח של עוגת גבינה, אשמח.
סליחה אם מטריחה :)

• הוסף לסימניות
לא יודעת לומר על גבינת כנען, אבל אם @shira bira אומרת אז ברור שאת יכולה לסמוך

אבל יש לי מתכון לעוגת גבינה פירורים מדהימה מדהימה וקלה קלה קלה- ממש חמש דקות הכנה

צריך בה 750 גרם גבינה ככה שזה יכול להתאים לזה שיצא לך כמות גדולה כנראה, אם יש לך גבינת כנען ואת מערבבת אותה עם גבינה לבנה

מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לומר על גבינת כנען, אבל אם @shira bira אומרת אז ברור שאת יכולה לסמוך

אבל יש לי מתכון לעוגת גבינה פירורים מדהימה מדהימה וקלה קלה קלה- ממש חמש דקות הכנה

צריך בה 750 גרם גבינה ככה שזה יכול להתאים לזה שיצא לך כמות גדולה כנראה, אם יש לך גבינת כנען ואת מערבבת אותה עם גבינה לבנה

מעניין אותך?
תודה אני אשמח, אבל באמת מעניין אם זה ייצא כבד עם הגבינה כנען + ה - 750 גרם גבינה?

• הוסף לסימניות
על זה אני באמת לא יודעת... זה מתכון לעוגת גבינה מגבינה רגילה

3 כוסות קמח

3/4 כוס שמן

1 כוס סוכר

1 סוכר וניל

1 ביצה

1 א. אפיה

ללוש (אפשר גם ביד) את כל החומרים לבצק אחיד, לשטח על תבנית בינונית 2/3 מהבצק

מילוי:

750 ג' גבינה

1 שמנת מתוקה/ חמוצה

3 ביצים

1/2 כוס חלב

2 סוכר וניל

3 כפות קמח

1 כוס סוכר

קצת מיץ לימון

לערבב את כל החומרים בקערה ולשפוך על הבצק. לפזר מלמעלה את שאר הפירורים ולאפות על 180 בערך שעה עד שהעוגה מזהיבה ויציבה יחסית.

גג 10 דקות עבודה, ברצינות, ועוגה מושלמת.
כדאי לשים את התבנית על תבנית תנור כי העוגה כבדה ונוזלית יחסית לפני האפייה, וכבר נשפך לי פעם כשלא שמתי על תבנית תנור... כי התבנית החד פעמית לא מספיק יציבה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה עם גבינת טוב טעם, זה ממש כמו כנען (פשוט זה של טרה והכנען של תנובה)
מעניין אותך?
זה העוגה המובילה אצלי

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מעולה עם גבינת טוב טעם, זה ממש כמו כנען (פשוט זה של טרה והכנען של תנובה)

כן מאוד, תודה רבה!
בשמחה. הנה:
עוגת גבינה טעימה ממש (קרדיט ל'טרה')

החומרים לבסיס העוגה: (אני קונה תחתית מוכנה והמתכון למלית מספיק לי ל-2 עגולים כאלו)
300 גרם פתי בר כתוש
50 גרם חמאה רכה
50 גרם אגוזי פאקן/שקדים גרוסים
2 כפות אבקת סוכר
לערבב בקערה

חומרים לתערובת הגבינה:
ו חבילה גבינת טוב טעם
1 גביע (25) גבינה לבנה
3 ביצים
שקית סוכר וניל
2/3 כוס סוכר
לערבב בקערה נפרדת

חומרים לשכבה העליונה:
4 גביעי שמנת חמוצה 125 גרם
3 כפות סוכר
לערבב בקערה נפרדת.

אופן ההכנה:
משטחים את בסיס העוגה בתבנית ומהדקים היטב עם הידיים
שופכים את תערובת הגבינה על בסיס העוגה ומורחים למשטח אחיד
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ20 דקות
יוצקים את תערובת השמנת החמוצה על העוגה מורחים לשכבה אחידה
מחזירים את העוגה לתנור ל10 דקות נוספות
מצננים את העוגה במשך שעתיים לפחות

• הוסף לסימניות
ערבבתי גבינת כנען עם גבינה רגילה, ויצא משהו עם גבשושים, כמו קוטג'. אפילו ניסיתי לערבב את זה עם מיקסר, לא עזר, נשארו הגבשושים של הכנען. מה אפשר לעשות? (גם ככה ראוי למאכל, אבל סוג אחר, ומרקם לא חלק)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה