פרווה מחפשת מתכון לבלינצ'ס טוב כמו ב.... משהו טוב לתשעת הימים...

• הוסף לסימניות
בא לי להכין בלינצ'ס טוב גדול סגור משהו שתמיד נמצא בחלומות.............
מכירה מתכון טוב שווה אשמח שתכתבי לי.......

• הוסף לסימניות
מתכון מנצח לבלינצ'ס חלבי ואין אין לו מתחרים
1.5 כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
2 כפיות סוכר
30 גר' חמאה מומסת (בערך)
2.5 כוסות חלב
מילוי של גבינה מתוקה

• הוסף לסימניות
מתכון מנצח לבלינצ'ס חלבי ואין אין לו מתחרים
1.5 כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
2 כפיות סוכר
30 גר' חמאה מומסת (בערך)
2.5 כוסות חלב
מילוי של גבינה מתוקה
תודה אני מחפשת מתכון לבלינצ'ס תפוח אדמה
אולי יש לך עוד רעיון
או למישהו אחר די דחוף

• הוסף לסימניות
תודה אני מחפשת מתכון לבלינצ'ס תפוח אדמה
אולי יש לך עוד רעיון
או למישהו אחר די דחוף
מתכון מנצח לבלינצ'ס פרווה וגם לו אין אין לו מתחרים
1.5 כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים
מילוי של תפו"א עם הרבה בצל מטוגן, אפשרי להוסיף לטיגון הבצל פטריות טריות או משימורים.

Reactions:נחמה&אולפן מקצועי

• הוסף לסימניות
1.5 כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים
מילוי של תפו"א עם הרבה בצל מטוגן, אפשרי להוסיף לטיגון הבצל פטריות טריות או משימורים.

וואו תודה ענקית
מניסיון??
יוצא טוב עבה או דק?
אני אוהב רק עבה?

• הוסף לסימניות
1.5 כוס קמח
3 ביצים
קורט מלח
2 כפות שמן
2.5 כוסות מים

@אני אני את משתמשת בכוסות חד פעמי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה