זה מדהים אותי שיש אנשים שמשתמשים במרגרינה! זה סותם עורקים וממש ממש לא בריא ללב לורידים ללחץ דם כנראה זה הרגל של שנים עוד לפני שגילו את הסוד האפל של המרגרינה אבל חייבים להיגמל מהדבר הארור הזה,רוגאלך מלוחים במילוי פטריות כרוב ובצל
לבצק:
קילו קמח
2 חבילות מרגרינה רכה
1/2 כוס שמן
2 כוסות מים רותחים
1 כפית מלח
למלית:
שמן
6 בצלים קלופים וקצוצים
1 ראש כרוב גדול קצוץ/2 חבלות 800 ג' יחד של כרוב קצוץ
2 קופסאות 800 ג' יחד שימורי פטריות מסוננות
2 ביצים
3-4 כפות קמח
הוראות הכנה:
בצק: מערבבים את כל החומרים, עוטפים את הבצק בניילון ושומרים במקרר כשעה,ביינתים מכינים את המילוי: מזהיבים את הבצל בשמן מוסיפים את הכרוב והפטריות, מלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקותמסירים מהאש, מצנני קצת ומוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים.
ומכינים את הרוגאלכים....
בתאבון!!!!!!
את יודעת אם ריץ לא בריאבאותו רמה כמו מרגרינה?זה מדהים אותי
זה מדהים אותי שיש אנשים שמשתמשים במרגרינה! זה סותם עורקים וממש ממש לא בריא ללב לורידים ללחץ דם כנראה זה הרגל של שנים עוד לפני שגילו את הסוד האפל של המרגרינה אבל חייבים להיגמל מהדבר הארור הזה,
בין כה זה נמצא בכל כך הרבה דברים שאנו קונים -קרקרים ופלים בורקסים רוגעלכים ותחזיקו חזק מרק עוף וחומוס למריחה.
אני מוצאת הרבה מתכונים בפרוג עם מרגרינה, זה מדהים אותי שאין מודעות לרעל שבמרגרינה ואולי יש ובוחרים בכל זאת ללכת על זה אני לא מסוגלת בפרט אחרי שאני יודעת שזה סותם עורקים- המרגרינה נצמדת בדפנות של העורקים לאורך שנים עד שמגיעים לגיל מסוים שהרבה נצמד והדם לא עובר חלק אז נהיה לחץ דם ובמקרים רגועים אין מעבר בכלל ואז נהיה התקף לב או שבץ מוחי לא זוכרת בדיוק.
בקיצור חבל חבל וחבל המרגרינה אאוט!
מה יש במרגרינה שכל כך לא טובה?זה מדהים אותי
זה מדהים אותי שיש אנשים שמשתמשים במרגרינה! זה סותם עורקים וממש ממש לא בריא ללב לורידים ללחץ דם כנראה זה הרגל של שנים עוד לפני שגילו את הסוד האפל של המרגרינה אבל חייבים להיגמל מהדבר הארור הזה,
בין כה זה נמצא בכל כך הרבה דברים שאנו קונים -קרקרים ופלים בורקסים רוגעלכים ותחזיקו חזק מרק עוף וחומוס למריחה.
אני מוצאת הרבה מתכונים בפרוג עם מרגרינה, זה מדהים אותי שאין מודעות לרעל שבמרגרינה ואולי יש ובוחרים בכל זאת ללכת על זה אני לא מסוגלת בפרט אחרי שאני יודעת שזה סותם עורקים- המרגרינה נצמדת בדפנות של העורקים לאורך שנים עד שמגיעים לגיל מסוים שהרבה נצמד והדם לא עובר חלק אז נהיה לחץ דם ובמקרים רגועים אין מעבר בכלל ואז נהיה התקף לב או שבץ מוחי לא זוכרת בדיוק.
שומן טארנס כבר לא שמיםמה יש במרגרינה שכל כך לא טובה?
אל תעני שומן טראנס,(שומן מוקשה) כי התשובה שלך תהיה ענתיקה ולא רלוונטית.
אז למה זה הופך אותה ליותר גרועה?חמאה הרבה יותר גרועה בענין הזה כי היא מן החי![]()
אז תיקנו בורקס ורוגלאךזה מדהים אותי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים