יש להעני מוס טעים!!!!אני רוצה להכין משהו לערב, יש לי בבית שמנת מתוקה (חבילה אחת) להקצפה ושוקולד חלבי
איך אני יוצרת מזה סוג של גלידה\מוס?
כמות של שוקולד שאני צריכה מה אפשר להוסיף וכמה?
תודה רבה.
ניסתי לעשות חיפוש ולא ראיתי משהו בסגנון אתרי בישול חסומים לי.
@hbecker
די דחוף לי,
תודה מראש!!!
את יכולה לשים שמןתודה אבל יש לי רק שמנת מתוקה אחת ואין לי מצב לצאת לקנות כרגע...
2 חבילות שוקולד לחצי חבילה שמנת זה לא הרבה מדי?
אם אני רוצה לעשות רק את השכבה הזו של השוקולד, ז"א שמנת ושוקולד מה היחס?
אלפי תודות
אפשר את זה עם שוקולד חלביזה השאלה שלי איך אני עושה סוג של מוס\גלידה אם אני מקציפה את השמנת להקצפה?
(כמו למשל שעושים מריצ' שמקציפים ריצ ומוסיפים שוקולד קפה וכו')
תקציפי 3 ביצים מופרדות (כלומר- חלמונים+חצי כוס סוכר. כשהקצף מתקשה להוסיף את החלבונים).זה השאלה שלי איך אני עושה סוג של מוס\גלידה אם אני מקציפה את השמנת להקצפה?
(כמו למשל שעושים מריצ' שמקציפים ריצ ומוסיפים שוקולד קפה וכו')
klinaky.co.il
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים