נכתב ע"י yaffab;2209862:לי יש, עם נוגט ושוקולד. לזה את מתכוונת?
נכתב ע"י yaffab;2209903:סליחה, טעיתי, זה לא זה עם הנוגט והשוקולד, להוא אני קוראת "טעמי" הוא מזכיר את החטיף ההוא.
אז הנה זה שדומה לשוגי.
100 גרם חלוה
2 כפות דבש
2 כפות סוכר
כפית קפה
100 גרם מרגרינה
6 כוסות קורנפלקס
ההכנה:
בסיר קטן ממיסים את החלוה, דבש סוכר וקפה על אש נמוכה לתערובת אחידה.
להוסיף לתוכה מרגרינה ולבחוש להמסה מושלמת,
להוסיף קורנפלקס ולשטוח בתבנית אפיה
להקפיא ולפרוס לפרוסות.
נכתב ע"י TK;2210056:תודה רבה על המתכונים
בסוף המצאתי בעצמי משהו
קבלו אותו:
שוקולד חלב
מייפל
ממיסים בסיר
מוסיפים פצפוצי אורז
שמים בנייר אפיה יוצרים נקניק
ולמקפיא
חותכים טובלים בשוקולד את החלק התחתון
מלמעלה מזגגים עם שוקולד לבן
טעיםםםםםםםםםםם
נכתב ע"י כוכב;2225508:יש מתכון לשוגי עם שיבולת שועל?
נכתב ע"י yochi000;2225569:המתכון של בקר מהמם וטעים מאוד.
מה שאני אוהבת בו, זה שהוא בריא. את שולחת כזה דבר עם ילד לבית הספר ואת רגועה שהוא לא אוכל פצצת סוכר ופחמימה. אלא משהו משביע ובריא מאוד.
באמת שילוב נדיר של טעם ובריאות!
ברור שיש דברים בריאים יותר [תפוח למשל....]נכתב ע"י 1987;2225662:אני לא מבינה גדולה בבריאות ולכן שואלת...
מה בריא במתכון הזה חוץ מהקוואקר ?
אני רואה סוכר ושמן ודבש ושוקולד ....
בטוח יש דברים בריאים יותר לא ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים