בשרי מחפשת מתכון למנה עיקרית לצהרים עם בשר טחון שניתן להכין מראש ולהקפיא

• הוסף לסימניות
אחרי שהבשר מוכן לוקחים צלחת עם חומוס קנוי או ביתי (כמובן שעדיף ביתי...)
מחליקים ומעגלים את החומוס ובמרכז משאירים כמין בור ובתוכו מניחים את הבשר,
מומלץ יחד עם פיתות או לאפות

מצורף קישור
מתאים יותר כשאוכלים בבית
אני פשוט מחפשת רעיונות לארוחות כשאני בעבודה ובעלי בבית....

• הוסף לסימניות
נשמע טוב
יש לך מתכון כלשהו?

אני אשמח לרעיונות לתיבול מעניין...
מערבבים את הבשר עם תבלינים כמו על האש/ שוארמה/ גריל עוף מה שאוהבים. אני מוסיפה קצת ראס אל חנות
למשקיעות- אפשר לטגן בצל, אני בד"כ מוותרת.
מטגנים את העוף במחבת גדולה עד שמשתנה הצבע
מוסיפים רסק עגבניות מערבבים ומטגנים עוד כמה דקות.
ממלאים את הטורטיות, מגלגלים ומצפים בביצה ופירורי לחם
אני אופה בנינג'ה גריל 5 דקות.
מאמינה שבתנור זה עוד כמה דקות בודדות

• הוסף לסימניות
מערבבים את הבשר עם תבלינים כמו על האש/ שוארמה/ גריל עוף מה שאוהבים. אני מוסיפה קצת ראס אל חנות
נשמע מעולה!!!
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
עראייס,
מקפיאה לפני הטיגון,
בבוקר מוציאה מהמקפיא להפשרה,
ובצהריים זה מיד מוכן לטיגון.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם היום בעז"ה נבדוק כמה מהמתכונים כאן (לא שיש לי כזה הרבה בשר טחון....) ונעדכן מחר מה יצא ואיך.....בל"נ

• הוסף לסימניות
ניסית גם לטגן?

• הוסף לסימניות
אם יש לך טוסטר בשרי- תכיני עראיס ותקפיאי נא, ואז להכניס לטוסטר- מוכן תוך כמה דקות
אני שמה בתחילה עומד והטוסטר פתוח עד שהבשר מחליף צבע (מספר דקות) ואז משכיבה וסוגרת את הטוסטר לעוד כמה דקות
תשימי שכבה לא עבה וזה נהיה מוכן מהר

• הוסף לסימניות
אם יש לך טוסטר בשרי- תכיני עראיס ותקפיאי נא, ואז להכניס לטוסטר- מוכן תוך כמה דקות
אני שמה בתחילה עומד והטוסטר פתוח עד שהבשר מחליף צבע (מספר דקות) ואז משכיבה וסוגרת את הטוסטר לעוד כמה דקות
תשימי שכבה לא עבה וזה נהיה מוכן מהר
אני מקפיאה עראיס שזה מוכן לגמרי
ומחממת בתנור, יוצא נחמד. הפיתה טיפה רטובה אבל לא משמעותי.
אצלי זה הפתרון הקבוע לערב פסח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה