מחפשת מתכון לעוף לארוחת צהרים

• הוסף לסימניות
רק אל תקשרו אותי עם אשכולות קודמים כי כבר עברתי עליהם. משהו טעים ולא מסובך מעוף שלם. תודה!!:)

• הוסף לסימניות
עוףבתנור. יש לי מתכון מוצלח במיוחד של אביגיל מייזליק. לרשום לך?

• הוסף לסימניות
יש לי מתכון מגניב שעד שלא ניסתי אותו לא האמנתי שככה הוא יוצא!

לשים את העוף שלם במרכז תבנית תנור גדולה, לפזר מלח מסביב לעוף - בקצוות התבנית, ולהכניס לתנור לחום של 180 עד להזהבה - שחומה...

יוצא מדהים וצבע מקסים! אפח'ד לא יאמין לך שלא שמת שם כלום!

הצלחות!

*אם את מכינה, ספרי איך יצא :)

• הוסף לסימניות
עוף בפירורים- מעדן!
שמים בתבנית פרוסות של תפו"א, בטטה, בצל וכדו' עם תיבול, שמן וקצת מים
לוקחים שקית אוכל שמים בה פירורי לחם מוזהבים ומתבלים אותם- פלפל שחור, פפריקה, וכדו'
לוקחים כל חתיכה של עוף ומכניסים לשקית ומנערים כדי שיהיה מצופה טוב בפירורים
שמים מעל שכבת התפו"א
מכסים בנייר כסף. אופים כשעה ורבע, מוציאים את הכיסוי ואופים עוד חצי שעה כדי שהציפוי יהיה קריספי
בתאבון!

• הוסף לסימניות
3 כפות תבלין גריל עוף
2 כפות א. מרק
1 כף פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
4 (בערך) כפות שמן אפשר יותר אם רוצים שיהיה יותר רוטב.
לערבב היטב
לשפוך על העוף ותפו"א -אני שמה את הרוטב בתוך קערה גדולה וטובלת תחילה את חלקי העוף ואח"כ מכניסה את כל התפו"א (חותכת לקוביות די קטנות. נגיד 1.5 ס"מ) ומערבבת שיהיה על כולם רוטב.
לאפות ב250 מעלות כ45 דק'.
הכנתי את זה המון גם לאירועים . יצא מעולה!

• הוסף לסימניות
בשקית קוקי כמעט עם כל דבר.
שמן פפריקה מלח ואבקת שום, או: קטשופ ורוטב סויה, או: רוטב סויה ודבש, או: קטשופ וחרדל, או: בצל ונוזלים בקיצור מה שבא לך.

• הוסף לסימניות
עוף

אני כותבת לך בערך לפי מה שזכור לי, לא זוכרת כמויות מדויקות:
מכינים רוטב של:
כפית חרדל
כף סוכר חום
2 כפות קטשופ
שן שום
רבע כוס רוטב צ'ילי מתוק.
מלח
פלפל
מקווה שלא שכחתי כלום.
במתכון זה כמות ל-4 כרעיים,
אבל אני עושה את זה אפילו ל-2.
פשוט מורחים על העוף, (אפשר לשים קודם בצל מתחת לעוף)
אפשר בתנור, ואפשר בסיר.
מבשלים הרבה זמן, אולי שעה וחצי על אש נמוכה - סיר מכוסה!
יוצא מעדן!

• הוסף לסימניות
נדיה, חייבים לעשות את זה עם תפוחי אדמה? אפשר גם בלי?

• הוסף לסימניות
הכנתי אתמול לשבע ברכות. היה מדהים.

מורחים את העוף בדבש / סילאן
מפזרים אבקת שום
(אני שמתי שום כתוש וערבבתי עם הדבש)
מרסקים קורנפלקס (לא מתוק) לפירורים, ומפזרים מעל חלקי העוף.
אופים כשעה פלוס בחום בינוני - גבוה (200)

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
לא חייבים. זה פשוט ארוחה שלמה בתבנית אחת.

• הוסף לסימניות
בבישול- הכי קל שיש ויוצא מעדן.
2 בצלים בינוניים פרוסים בתחתית הסיר, מעליהם חלקי העוף, מעליו שופכים גזר מגורד+ פלפל אדום חתוך לרצועות. טעם פיקנטי מאוד. ניתן להוסיף פפריקה- לטעמי אין צורך.
מבשלים שעתיים על אש נמוכה.
הבצל והירקות מגירים המון נוזלים, אצלי הרוטב מגיע עד לחצי מגובה הסיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה