חגים מחפשת מתכון לעלי בלינצ'ס שניתן להקפיא ושלא ישברו אח"כ בהפשרה.

• הוסף לסימניות
בלינצס שמכינים במכשיר פנקייק.
תודה !

• הוסף לסימניות
בשביל שלא יישבר צריך להמתין שיהיה כמעט מופשר לגמרי!
מתכון לבלינצ'ס:
-כוס קמח
-כוס וחצי מים\ חלב
-2 ביצים
-3 כפות שמן
-4\1 כפית מלח
(אני עושה בכוסות מדידה אבל זה לא קריטי יוצא אותו דבר)

• הוסף לסימניות
אני מכינה את מתכון אחד שתיים שלוש:
כוס קמח
שתי כוסות מים
שלוש ביצים
מעט שמן
מלח
כמובן אפשר להכפיל כמויות לפי היחס הנל
אני מקפיאה מוציאה ומפשירה קצת ואחר כך מטגנת יוצא מעולה

• הוסף לסימניות
בשביל שלא יישבר צריך להמתין שיהיה כמעט מופשר לגמרי!
מתכון לבלינצ'ס:
-כוס קמח
-כוס וחצי מים\ חלב
-2 ביצים
-3 כפות שמן
-4\1 כפית מלח
(אני עושה בכוסות מדידה אבל זה לא קריטי יוצא אותו דבר)
אני מכינה את מתכון אחד שתיים שלוש:
כוס קמח
שתי כוסות מים
שלוש ביצים
מעט שמן
מלח
כמובן אפשר להכפיל כמויות לפי היחס הנל
אני מקפיאה מוציאה ומפשירה קצת ואחר כך מטגנת יוצא מעולה
להפריד עם ניילון בין עלה אחד לשני או שאין צורך ?
תודה !!

• הוסף לסימניות
אני שמה חצי נייר אפייה בין כל שכבה אחרי שהם ממולאים
בתור עלים לא חושבת שיש צורך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה