מידע שימושי מחפשת מתכון מוצלח ללחמניות כוסמין מלא 100%

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אנימחפשת מתכון ללחמניות כוסמין מלא 100%
שיצאו אווריריות "עננים"...
יש למישהו?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הנה מתכון מעולה ללחמניות כוסמין 80% שיוצא פצצה לא ניסיתי עם 100% .
אני שמה כף מלח במקום כפית כל השאר כדאי להצמד להוראות ולכמויות

• הוסף לסימניות
הנה מתכון מעולה ללחמניות כוסמין 80% שיוצא פצצה לא ניסיתי עם 100% .
אני שמה כף מלח במקום כפית כל השאר כדאי להצמד להוראות ולכמויות
ממש תודה רבה!!
האמת שאת המתכון הזה ניסיתי פעמיים
פעם אחת על כוסמין לבן - ויצא אורירי בפנים בדיוק כמו בתמונה
ובפעם השניה על כוסמין מלא 100% - ויצא אורירי, אבל לא צפוף ויפה כמו בתמונה אלא כמו של פיתה :(

מה שכן, בשני הפעמים הבצק יצא מאוד מאוד דביק ונדבק לידיים
הייתי חייבת לשמן שוב ושוב גם את המשטח וגם את הידיים
כדי להצליח ליצור לחמניות
הלחמניות יצאו קצת שטוחות

אני חולמת על לחמניות אווריריות שיטפחו לגובה ויזכירו לחמניות של מאפיה....

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש תודה רבה!!
האמת שאת המתכון הזה ניסיתי פעמיים
פעם אחת על כוסמין לבן - ויצא אורירי בפנים בדיוק כמו בתמונה
ובפעם השניה על כוסמין מלא 100% - ויצא אורירי, אבל לא צפוף ויפה כמו בתמונה אלא כמו של פיתה :(

וגם בשני הפעמים הבצק יצא מאוד מאוד דביק ונדבק לידיים
הייתי חייבת לשמן שוב ושוב גם את המשטח וגם את הידיים
כדי להצליח ליצור לחמניות
הלחמניות יצאו קצת שטוחות

אני חולמת על לחמניות אווריריות שיטפחו לגובה ויזכירו לחמניות של מאפיה....
אני עשיתי לא עם כוסמין לבן אלא 80% ויצא מעולה
ולגבי הדביק - צריך להשתמש בכוס חד פעמית 180מ"ל ואת החצי כוס האחרונה להוסיף לאט לאט לפי הצורך עד שהמרקם יצא טוב ולא דביק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה