קינוחים מחפשת מתכונים בשביל להגיש בקופסאות אישיות- מצ"ב תמונה

• הוסף לסימניות
1728340887984.png

• הוסף לסימניות
זהו שיכנעתם אותי :) - נראה לי יש לי כבר די רעיונות...
דקה לפני שמזמינה
אני רוצה להזמין זהב רבוע + עגול
האם יש צורך גם בעגול\רבוע שחור? או טו מאצ?
לדעתי זה מידי מ2 הצבעים

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לאחרונה במרובע זהב לשוקולד בצורת תפילין לבר - היה מושלםםם ומרשים.
העיגול זה בגודל שמתאים כמו עוגיות חיוך אז תראי אם מתאים לך בעיצוב
ושימי לב שאם לדוג' המפה שחורה וגם התחתית של הקופסא לא יראו וכן כל דבר חום כמו שוקולד לא יראו על זה ולכן מומלץ זהב

• הוסף לסימניות
אני השתמשתי לאחרונה במרובע זהב לשוקולד בצורת תפילין לבר - היה מושלםםם ומרשים.
העיגול זה בגודל שמתאים כמו עוגיות חיוך אז תראי אם מתאים לך בעיצוב
ושימי לב שאם לדוג' המפה שחורה וגם התחתית של הקופסא לא יראו וכן כל דבר חום כמו שוקולד לא יראו על זה ולכן מומלץ זהב
אפשר קישור לקופסאות?
ואם מתאים לך תמונה מהבר מצווה?

• הוסף לסימניות
אם עדיין חסרים לך רעיונות, אני שמתי בתוך הקופסאות העגולות מיני קרמבו (ביתי כמובן) מצופה שוקולד חום / מצופה לוטוס

• הוסף לסימניות
תפילין קטנות שוקולד וחמאת בוטנים על בסיס עוגה משובחת קוצה בעיגול, בציפוי כל שהוא (אין לי תמונה יותר ברורה זמינה) אגב הזמנתי בטמו, התלוננתי שחלק הגיעו מקומטים ולא ניתנים לסגירה, וכמובן זיכו אותי... עלה לי כ-14
1731188520494.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה