דרוש מידע מחפשת מתכונים לשבועות לסכרת ה יש לך ניסיון בזה אשמח שתכנסי

• הוסף לסימניות
הי
אני מחפשת מתכונים טעימים לשבועות כמה שפחות סוכר או תזונתיים לסכרת הריון
התנסת בזה אשמח שתשלחו מתכונים ...
תודה מראש

• הוסף לסימניות
הי
אני מחפשת מתכונים טעימים לשבועות כמה שפחות סוכר או תזונתיים לסכרת הריון
התנסת בזה אשמח שתשלחו מתכונים ...
תודה מראש
אני מכינה אנטי פסטי חלבי עם גבינה מגורדת מעל
או פורסת בולגרית ומסדרת פרוסות ירקות וביניהן את פרוסות הגבינה.
מתבלת שמן זית ומלח ולתנור. (אפשר חציל/עגבניה/קישוא ועודדד. ללא בטטה או תפ"א)

זה לצד מנת דג יפה
ממש משביע, לא חסר לי כלום!
מוותרת על כל הפינוקים והקינוחים... זה ממש לא באופציות שלי.

• הוסף לסימניות
אולי באופן כללי שווה להכניס למודעות אנשים שונים ממנו.
לי אישית אין סוכרת, ולא צליאק, אבל מרגישה שאנחנו לא תמיד מרגישים
ואולי ננסה יותר...
הכל טבול שמן - סוכר - מלח - קמח לבן...
האמת שבתקופה האחרונה התקדמנו לפירות ולעיתים קמח מלא,
אבל אולי הגיע הזמן בכל אירוע לברר לפחות מי המוזמנים ולהתחשב בכך.
מצחיק שדווקא נחשפתי לספר "רותי בונה ארמון" שדווקא תוך כדי שסיפרתי אותו לקטן שלי שלראשונה נחשף לצליאק, אבל גם שינה אצלי את החשיבה בנושא...
בואו נקח את זה לתשומת לב ונשתדל גם אחרי ההריון/ החוויה להתחשב בסביבה
אין כמו עם ישראל יהודים רחמנים בני רחמנים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה