מחפשת מתכנתת לתוכנה על אקסס

• הוסף לסימניות
אני מחפשת מישהי שיודעת לעבוד על אקסס.
יש לי תוכנה שבנו לי על אקסס שמתאימה לעסק שלי.
המתכנת נעלם ואין לי מי שייתן לי שירות וייתקן לי בעיות או שישדרג לפי הצורך של העסק שלי.

אני מחפשת מישהי שתלמד את התוכנה שלי ותוכל לתפעל לי את המאחורי הקלעים...

• הוסף לסימניות
המתכנת השאיר אופציה לתחזוקה?
לא הביא קובץ סגור? קוד בעורך VBA?

• הוסף לסימניות
זה כנראה פתוח כי הצלחנו בעזרת הדרכה קצרה מבן משפחה לשנות משהו.

• הוסף לסימניות
אני לא כ''כ יודעת איך לבדוק סיומת של הקובץ.
אולי MDB?

• הוסף לסימניות
יש לי ידע בזה
רק רציתי לבדוק שזה פתוח ואתם לא מחפשים סתם מתכנת שלא יוכל לעשות שינוים.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת דווקא מתכנת/ת (הכוונה היתה לגברים/נשים ולא רק נשים)
מחפשת מישהי/ו שיודע טוב אקסס וידע איך לשדרג אותה. זה לא לבנות מ0 את התוכנה, אלא לשרדג משהו קיים.

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת דווקא מתכנת/ת (הכוונה היתה לגברים/נשים ולא רק נשים)
מחפשת מישהי/ו שיודע טוב אקסס וידע איך לשדרג אותה. זה לא לבנות מ0 את התוכנה, אלא לשרדג משהו קיים.

לפעמים יותר קשה לתחזק מה שמשהו אחר בנה
אני כרגע עסוק בפרויקטים אחרים

יש כאן אלופים הרבה הרבה יותר ממני כדאי לחכות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה