דרוש מידע מחפשת מתסרקת ומאפרת אלופה לאחיות של כלה בירושלים

• הוסף לסימניות
מאפרת מצוינת וזולה בירושלים מגיעה הביתה גם לביתר והסביבה. חיה 0548492661 המייל CHAYAW2 בגימייל

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
כמעט ולא משתמשת
עדיף בטלפון מה שאני יודעת

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא נותנים לי לכתוב את המייל

• הוסף לסימניות
אסתי הרצברג
ידי זהב
אלופה!!!!!!!!!
מוכשרת על
ויש לה גישה מאד נעימה ומבינה ורגועה
0527630084

• הוסף לסימניות
יש אחת בירושלים ששמעתי שהיא ממש טובה - לא מניסיון אישי אבל כך שמעתי ומדברים עליה גדולות, לא יודע לגבי מחירים לא אמור להיות מדי יקר
רוחמי ולדמן 0533159827

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אסתי הרצברג
ידי זהב
אלופה!!!!!!!!!
מוכשרת על
ויש לה גישה מאד נעימה ומבינה ורגועה
0527630084
גם אני ממליצה בחום!
עשינו אצלה כמה פעמים ורק עשה חשק לעוד..
הסבלנות, הנעימות והתוצאה הכל באליפווווות!

• הוסף לסימניות
היא מגיעה לבית הלקוחה?
היא מהאלה שדורשות מונית?
כמה בערך היא לוקחת?
אתם לא רוצים להתקשר אליה ולברר?
אולי אני יכול להשיג כתובת מייל אם זה דחוף
אם מסובך אני יכול לנסות לברר את הפרטים השאלה היא כמה זה חשוב לכם שייעשה דרכי, יותר נוח לכולנו שאתם תבררו לא?

• הוסף לסימניות
@אסתי מהודר לא מידיעה ברורה אבל לפי איך שביררתי נראה לי שהיא מגיעה לבית הלקוח בתוך ירושלים בתוספת של 30-40שקל או משהו כזה, שוב, אני יכול לברר יותר טוב אם נצרך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה