עיצוב פנים מחפשת מתקין קרניזם מומלץ

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת בדחיפות המלצות למתקין קרניזם
כמו כן, אשמח לשמוע מנסיון ממישהו שעשה קרניז תאורה על התקרה - כיצד עשה את הסיומת בפינות?
כלומר, מדובר על תאורה היקפית על התקרה בצורה ח' איך אפשר ליצור אשליה של הנמכת גבס רק ע"י קרניז תקרה בלבד

תודה!

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת בדחיפות המלצות למתקין קרניזם
כמו כן, אשמח לשמוע מנסיון ממישהו שעשה קרניז תאורה על התקרה - כיצד עשה את הסיומת בפינות?
כלומר, מדובר על תאורה היקפית על התקרה בצורה ח' איך אפשר ליצור אשליה של הנמכת גבס רק ע"י קרניז תקרה בלבד

תודה!
שלום.
האם מצאת מישהו ותוכלי להמליץ עליו?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם מצאת מישהו ותוכלי להמליץ עליו?
יש אחד מוטי (חסיד גור) שחכתי את המשפחה שלו הוא גר באשדוד (ראיתי המלצות עליו כאן בפרוג) עושה עבודה מ-ט-ו-ר-פ-ת הוא עשה אצלנו בבית כנסת ,לקח תקרת גבס פשוטה ועשה מזה ארמון.
יש לו גם סבלנות שלא רואים.....

• הוסף לסימניות
יש אחד מוטי (חסיד גור) שחכתי את המשפחה שלו הוא גר באשדוד (ראיתי המלצות עליו כאן בפרוג) עושה עבודה מ-ט-ו-ר-פ-ת הוא עשה אצלנו בבית כנסת ,לקח תקרת גבס פשוטה ועשה מזה ארמון.
תודה רבה!
אם תיזכר במשפחה ובטלפון שלו או שתמצא אותו כאן בפרוג אודה לך מאד!

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו בסוף לבד כי המחירים שהציעו לנו היו מדי גבוהים וסך הכל זו עבודה די פשוטה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממש אשמח לשמוע פירוט על העבודה, ואם יש תמונה - אז בכלל תודה!

עשיתי בעבר קרניזים על קירות, אבל אף פעם לא על התקרה, איזה קרניז משתלב יפה כדי לתת הרגשה של "דמוי גבס"
אני רוצה כמובן לשלב בו תאורה.
ומה עושים עם מזגן שתקוע באמצע?

• הוסף לסימניות
@חני נדלן
יש לי פרטי טלפון של מוטי המתקין קרניזים
את יכולה לפנות אלי באישי במייל T7101026 שטרודל וכו'

• הוסף לסימניות
אני ממש אשמח לשמוע פירוט על העבודה, ואם יש תמונה - אז בכלל תודה!

עשיתי בעבר קרניזים על קירות, אבל אף פעם לא על התקרה, איזה קרניז משתלב יפה כדי לתת הרגשה של "דמוי גבס"
גם אני מצטרף....

• הוסף לסימניות
תעלי תוכנית של הסלון שנוכל לראות ולייעץ.
במידה שאת מדברת על מזגן עילי
את יכולה לחפש קרניז באורך שנכנס עד גובה המזגן
(המזגן לא צמוד עד התקרה אלא מותקן כ20 ס"מ מתחת.)

• הוסף לסימניות
(המזגן לא צמוד עד התקרה אלא מותקן כ20 ס"מ מתחת
אצלי המזגן כ7- 8 ס"מ, מחפש ג"כ קרניז.
יש קרניז מיוחד לתאורה, אבל הם קצת גדולים.
צריך גם לשים לב לחומר שהלד לא ישתקף דרכו [אפשר לצבוע, אבל זה עבודה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה