תודה רבהאני עשיתי עכשיו אצל נגר ערבי בשם סעד
על פניו לפי תמונות ששלח לי מתהליך הבניה נראה עבודה מצוינת
בעז"ה יגיע בסוף שבוע אוכל לעלות לכם תמונות סופיתודה רבה
וואו, נראה מרשים! כמה הוא לקח על כזה ארון עם המגירות? המגירות של בלום ?יחסית לכל הנגרים שעבדתי איתך במהלך הבניה הוא ממש זול
זה הסרטה של הארון מבפנים עוד ללא חיפוי פורמייקה חיצוני
לא נפחת בנטפרי. אפשר בקובץ ZIP?יחסית לכל הנגרים שעבדתי איתך במהלך הבניה הוא ממש זול
זה הסרטה של הארון מבפנים עוד ללא חיפוי פורמייקה חיצוני
צפה בקובץ המצורף 1273850
מה זה?EGGER
בלי מיטות נכון?מגירות של בלום
בשידות זה פתיחה בלחיצה
את כל הדלתות של הארון הוא הזמין מוכן חתוך על פי מידות מEGGER כדי שיהיה גימור מושלם
לקח על הכל 20
אבל עוד לא קבלתי את התוצאה הסופית ממש, כך שרק בסוף שבוע אוכל לתת המלצה סופית
על פניו נראה עבודה מקצועית
נכוןבלי מיטות נכון?
אשמח אם תעדכני אחרי ההתקנה, נראה ממש עבודה טובהנכון
וואו,
נראה שעשה עבודה יפה.אני עשיתי עכשיו אצל נגר ערבי בשם סעד
על פניו לפי תמונות ששלח לי מתהליך הבניה נראה עבודה מצוינת
בעז"ה יגיע בסוף שבוע אוכל לעלות לכם תמונות סופיות
אהבתי!
אין לי מושג מה יש בחדר שינה הנ"ל אבל אפשר לעשות את אותו דבר עם שידה ניידת על גלגלים, ואז אפשר להפרידאהבתי!
אגב, גם אני קיבלתי השראות כגון הנ"ל מפינטרסט וירדתי מהרעיונות בסגנון זה.
את תוחמת את המיטות לגמרי, יש מצב להפריד?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים