עזרה מחפשת נהג\ת שנוסעים ממודיעין עילית לאיזור גאולה וחזור.

• הוסף לסימניות
לצורך הצטרפות לנסיעה.
הלוך באיזור 8:00 בבוקר,
וחזור באיזור 2-3 בצהריים.
יעזרו לי גם נסיעות בודדות.
תודה.

• הוסף לסימניות
אשמח גם להצטרף

• הוסף לסימניות
אני גם ממש אשמח אפילו מוקדם יותר יהיה טוב -בתשלום כמובן!!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תודה.
גם איזור שטראוס\ישעיהו\יפו טוב לי.
שם לא יותר טוב.
בעבר עבדתי בישעיהו וחניתי כל יום ברחוב חנה (הליכה של 20 דקות..)
כבר יותר קל לנסוע באוטובוס.
מה שכן, אולי יעזור לך טרמפ לצומת רמות ומשם לקחת קו 71/56/36/67 לגאולה.

• הוסף לסימניות
שם לא יותר טוב.
בעבר עבדתי בישעיהו וחניתי כל יום ברחוב חנה (הליכה של 20 דקות..)
כבר יותר קל לנסוע באוטובוס.
מה שכן, אולי יעזור לך טרמפ לצומת רמות ומשם לקחת קו 71/56/36/67 לגאולה.
יואו איזה מבאס.
גם אני בשגרה הצלחתי איכשו להסתדר עם אוטובוסים.
עד צומת רמות דווקא יותר קל לי- כי יש את השעות הקבועות שיוצא אוטובוס ממ"ע.
כל העניין שזה לא מסונכרן לי עם האוטובוסים הפנימיים בתוך ירושלים.
שבוע שעבר נסעתי לעבודה, ואיכשהו עם כל הדילוגי אוטובוסים, לקח לי שעיים וחצי דרך!!
לכן אני כלכך נואשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה