עזרה מחפשת נואשות איש איטום רק רק עם המלצות אחרי שנפלנו כמה פעמים

• הוסף לסימניות
יש לי משהו מעולה בביתר
לא נראה לי שיצא לערים אחרות הוא עמוס מאד
אם תרצו אתן פרטים

• הוסף לסימניות
היה לי רטיבות הגג והמליצו לי על אלי תותח באמת מיוחד מחירים לא זולים אבל ברוך השם פתר את הבעיה
.
אלי 0532208000
מצטרפת
יודעת שעובד הרבה בבית שמש
אבל מאד קשה להשיג אותו...

• הוסף לסימניות
איש גמזו
אשמח לקבל את הטלפון שלך לברר.
כנ"ל ברטלר

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הוא מעולה בביתר:
רייא: 055-6877284
קצת קשה להשיג אותו אבל איכותי מאד מקצועי במחירים סבירים

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת מי עדיף לאיטום גג ביריעות ביטומניות
אדלר ובנו או אורי וויס

אשמח לקבל תגובות
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו חיפשנו גם איש איטום לגג הבנין, והלכנו לפי אתר מדרג
הזמנו מישהו בשם יקיר
עשה עבודה מעולה
גם חזר אלר כך לתקן משהו
היה ממש מקצועי וטוב
ממליצה

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו כאן נסיון עם בעל מקצוע שמבין בבידוד ואיטום קירות חיצוניים?
רק עם נסיון בבקשה!מאד יעזור לנו!

• הוסף לסימניות
מי מכיר איש זיפות שמתעסק באיטום בין יריעות קיימות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה