מחפשת נואשות רעיונות לבילוי חוויתי לילדים בני 15

• הוסף לסימניות
שלום
מחפשת רעיונות לבילוי עבור זוג תאומים (בליווי מבוגר).
צריך להיות משהו שיהווה אטרקציה אמיתית (למשל בבין הזמנים של פסח עשו רכיבת סוסים ובבין הזמנים של סוכות שנה שעברה עשו את ראש הנקרה על כל מה שהמקום מציע).
הצעות שעלו בינתיים היו ג'יפים (מדי יקר כשהרצון הוא גיפ אחד לשלושה), טיסות בשמי הארץ (נשמח לשמוע פרטים על טיסות בשמי הארץ באזור חיפה), מצנחי רחיפה (נשמח לשמוע פרטים על הנ"ל באזור הצפון עד נתניה) מנרה (האם הקייאקים עובדים בעונה הזו?).
אשמח לשמוע כל רעיון או עזרה על מה שכתבתי.
תזכו למצוות!!!!

• הוסף לסימניות
למה לא מסלול הליכה מפרך של כמה שעות? זיל הזול...

• הוסף לסימניות
יש פיינטבול, אבל רחו---ק, נראה לי בקרית שמונה.

• הוסף לסימניות
ראש הנקרא.

מסלולי אופניים, רכבי גולף, רכבל ועוד.

• הוסף לסימניות
שכחתי לציין פרט חשוב- אין לנו רכב...
הכל צריך להעשות ברכבות/אוטובוסים (תחנת מוצא-חיפה)
אפשרי לקטעי דרך קצרים מונית למשל אבל ברור שעדיף בלי...
מסלול הליכה - טוב ויפה אבל לא במקרה הזה שהם מחפשים דווקא אטרקציה מהזוג הנ"ל שציינתי.
ראש הנקרה - כפי שציינתי כבר עשו שנה שעברה...
פיינטבול יש גם בחיפה אבל צריך קבוצה, שלושה ל מספיק עד כמה שידוע לי וזה גם לא ממלא לי אפילו חצי יום, למרות שזה אולי יכול לשמש כפקק להשלים את היום...
תודה רבה על הרעיונות וכמובן אשמח לשמוע עוד!

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי לך

קבצים מצורפים

• טיול סוכות.jpg
    KB 236.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1398647:
יש פיינטבול, אבל רחו---ק, נראה לי בקרית שמונה.

יש פיינטבול גם בחיפה.
באיקס פארק.
יש שם גם פארק אתגרים - קיר טיפוס, הליכה על חבלים, אומגה ארוכה וכיפית.

בגרנד קניון (כמדומני) יש קארטינג מאד נחמד ומאתגר. יש שם גם סימולטור (מדמה נהיגה ברכב אמיתי)

היינו בשתי המקומות עם קבוצת בנות תיכון ונהנו מאד מאד.

חני

• הוסף לסימניות
מה עם "סגווי"

• הוסף לסימניות
סגווי בקיסריה- מומלץ ביותר.
מחיר- לא זול. בסביבות 150-180 לאיש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1399020:
סגווי בקיסריה- מומלץ ביותר.
מחיר- לא זול. בסביבות 150-180 לאיש.

לכמה זמן ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kinly;1399055:

אני עשיתי בנתניה על הטיילת והם עושים גם בתל אביב 130 ש"ח לשעה
054-4945541
מישהו אמר לי שהוא עשה סגווי שטח בכפר הלל ב150 ש"ח לשעתיים (אני לא בדקתי את זה)

• הוסף לסימניות
סנפלינג עם מדריך אישי מאנ"ש
באזור טבריה
פרטים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה