דרוש מידע מחפשת נעל לתינוק בן שנה בצבע בז' (לא להליכה,ליופי)...

• הוסף לסימניות
עברתי כבר בכמה חנויות שחשבתי שיהיה ברבי עקיבא ולא מצאתי
ראיתי בעבר מוקסין בז' לק של חברת סילק טאץ' ..ועכשיו לא מצאתי

אולי ראית??
אני מבני ברק

• הוסף לסימניות
עברתי כבר בכמה חנויות שחשבתי שיהיה ברבי עקיבא ולא מצאתי
ראיתי בעבר מוקסין בז' לק של חברת סילק טאץ' ..ועכשיו לא מצאתי

אולי ראית??
אני מבני ברק
למתי את צריכה? אוכל לשלוח לך קישורים לנעליים איכותיות ומהממות מאליאקספרס, כולל של מותגים אם תרצי (חיקוי כמובן).

ללא מטרת רווח..

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
אני מחפשת בירושלים נעל בצבע כסף לתינוק בן 4 חודשים, איפה אפשר למצוא במחיר הגיוני?

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש נעלים מהממות בדוליבול
אבל זה בסביבות ה70₪
יש בפריש גם נעלים זולות יותר..
או להזמין מנקסט

• הוסף לסימניות
יש בגפנר ברחוב קהילות יעקב

• הוסף לסימניות
ממש לא
אני קניתי שם ולא עלה לי 150
אולי 80

• הוסף לסימניות
למתי את צריכה? אוכל לשלוח לך קישורים לנעליים איכותיות ומהממות מאליאקספרס, כולל של מותגים אם תרצי (חיקוי כמובן).

ללא מטרת רווח..

ראיתי מאלפות בעלי אקספרס .אבל כבר מאוחר לי להזמין
אני צריכה לעוד 3 שבועות...

• הוסף לסימניות
בבני ברק יש נעלים מהממות בדוליבול
אבל זה בסביבות ה70₪
יש בפריש גם נעלים זולות יותר..
או להזמין מנקסט
70 יקר לי
בפריש הייתי ואין
בנקסט מאוחר להזמין. אני צריכה לעוד 3 שבועות

• הוסף לסימניות
התכוונתי עלי אקספרס מאוחר להזמין
בנקסט אין משהו בז אלגנטי

• הוסף לסימניות
תודה מירי
אבל מעלי אקספרס זה סיכון להזמין
אני צריכה לעוד 3 שבועות....

• הוסף לסימניות
יש לי משהו אבל לא יודעת אם זה שבתי,
חדש לגמרי
נעליים.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה