מחפשת סטודיו / משרד כדי להצטרף לשהות בו :-)

• הוסף לסימניות
עד היום עבדתי (אני וחברתי לסטודיו) בחדר העבודה בבית שלי, אבל אני רוצה לעזוב ולהתחיל לעבוד מחוץ לבית.
מחפשת באיזור הכניסה לעיר - גשר המיתרים סטודיו פעיל עם חדר ריק בשביל שתי עמדות מחשב.
רצוי עם תשתית אינטרנט וכל מה שצריך (אני פשוט לא יודעת עדיין מה צריך, לאט לאט נסנכת לעניינים)
זה יכול להיות בשותפות עם כל בעלת מקצוע שהיא - מאיירת / מעצבת / מתכנתת / כל משרד או סטודיו שיש בו חדר פנוי.
אשמח להצעות...
תודה ויום נפלא!

• הוסף לסימניות
יש שם חברה חרדית שמשכירה חדרים ועמדות, אולי זה יכול להתאים לכם.

• הוסף לסימניות
עד היום עבדתי (אני וחברתי לסטודיו) בחדר העבודה בבית שלי, אבל אני רוצה לעזוב ולהתחיל לעבוד מחוץ לבית.
מחפשת באיזור הכניסה לעיר - גשר המיתרים סטודיו פעיל עם חדר ריק בשביל שתי עמדות מחשב.
רצוי עם תשתית אינטרנט וכל מה שצריך (אני פשוט לא יודעת עדיין מה צריך, לאט לאט נסנכת לעניינים)
זה יכול להיות בשותפות עם כל בעלת מקצוע שהיא - מאיירת / מעצבת / מתכנתת / כל משרד או סטודיו שיש בו חדר פנוי.
אשמח להצעות...
תודה ויום נפלא!

ביזמקס- בבניין בזק ברחוב הצבי ( תחנה מרכזית)
אמור לעזור לך משכירים לעצמאיים עמדות וכו' .

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל ביזמקס זה לגברים ואני מחפשת סביבה נשית...

• הוסף לסימניות
נדמה לי תמך בבנין שערי העיר נותן שירות כזה, של חדרים להשכרה כמו ביזמקס, וזה רק לנשים.

• הוסף לסימניות
יש את תמך בשערי העיר, מקום ממש נחמד, מחולק לעמדות ואת יכולה להשכיר גם חדרים לפגישות וכולי, אם אני מדייקת, אז ניתן לשכור גם לחלקי שעות וגם חודשי, בקיצור- בררי מולם.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אולי תחברי ליוצרת האגדית שושי סירקיס... נראה לי שהיא גרה באזור...

בהצלחה רבה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה