מחפשת סטודנט/ית בבניית אתרים

• הוסף לסימניות
מחפשת משהו או משהי שלומדים בניית ועיצוב אתרים ורוצים לבנות אתר בחינם, כמובן שיהיה קרדיט באתר ונשתדל לפרסם ולהמליץ!

חשוב לי סגנון עיצוב חדשני. האתר מיועד לכתיבת פוסטים, (לא אתר תדמיתי וגלריית תמונות)

באם משהו מעונין אשמח אם תפנו אלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
אני צריך יום צילומים לעסק שלי אשמח אם תוכלי לבוא ולצלם חינם.
כמובן שיהיה קרדיט ואשתדל להמליץ ולפרסם.

חשוב לי סגנון חדשני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683191:
אני צריך יום צילומים לעסק שלי אשמח אם תוכלי לבוא ולצלם חינם.
כמובן שיהיה קרדיט ואשתדל להמליץ ולפרסם.

חשוב לי סגנון חדשני.

בשביל סטודנט שלא התנסה מעולם בבניית אתר אמיתי ללקוח- ההצעה יכולה להתאים.
הלקוחה לוקחת בחשבון שהעבודה תמשך על פני זמן ארוך יותר, וייתכן שבונה האתר ילמד מטעויות על חשבונה.
בכלל לא בטוח שיותר הוגן שסטודנט חסר נסיון בבניית אתר יקבל תשלום מלא על עבודתו (שמן הסתם היא לא מספיק מקצועית כמו הותיקים בתחום).

וכדי לקבל נסיון בעבודה אמיתית ללקוח (וגם פרסום בעקבות קרדיט)- ייתכן שזה שווה לסטודנט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1683222:
בשביל סטודנט שלא התנסה מעולם בבניית אתר אמיתי ללקוח- ההצעה יכולה להתאים.
הלקוחה לוקחת בחשבון שהעבודה תמשך על פני זמן ארוך יותר, וייתכן שבונה האתר ילמד מטעויות על חשבונה.
בכלל לא בטוח שיותר הוגן שסטודנט חסר נסיון בבניית אתר יקבל תשלום מלא על עבודתו (שמן הסתם היא לא מספיק מקצועית כמו הותיקים בתחום).

שטויות במיץ גזר.

אם היא תשתמש באתר, זו ההוכחה הכי טובה שזה שווה כסף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683233:
שטויות במיץ גזר.

אם היא תשתמש באתר, זו ההוכחה הכי טובה שזה שווה כסף.

אפשר להשתמש גם באתר שהוא לא הכי מקצועי בעולם, וזה עדיין לא אומר שלמבצע העבודה מגיע מחיר מלא על כך.

ואולי רק בהמשך יתגלו פגמים/ ליקויים באתר, או קשיים בתחזוקת/ שדרוג האתר כתוצאה מצורת עבודה לא נכונה של בונה אתרים חסר נסיון.

• הוסף לסימניות
גם בסדום היו בעלי חוש צדק מפותח שראו את הדברים לאשורם וראו לנכון לחייב את זה שחטף אבן בראש בדמי הקזת דם...

• הוסף לסימניות
דווקא אלי פנתה מישהי שרצתה לעשות לי אתר בחינם במסגרת מטלת סיום בקורס.
היא מרויחה לא לשבור את הראש על המצאת כל התוכן של האתר ומרויחה התנסות מול לקוח אמיתי על שלל שגיונותיו. (האתר באמת בשלבי בניה כרגע ואין לי שום יומרות לגבי התוצאה הסופית)

אני חושבת שלפנות למישהו שהוא סטודנט ואין לו מספיק ידע/אומץ להתחיל עם לקוחות אמיתיים זה לגיטימי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1683251:
אפשר להשתמש גם באתר שהוא לא הכי מקצועי בעולם, וזה עדיין לא אומר שלמבצע העבודה מגיע מחיר מלא על כך.

אגב, בין מחיר מלא לבין חינם יש עולם שלם של מחירים, אחד מהם כנראה הוגן.

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין להמשיך להשלות את עצמו שבזה שהוא מואיל בטובו לקבל שירות חינם הוא גם עושה בזה חסד לשני, שיערב לו.

העמדה האישית שלי והעמדה הרשמית של פרוג (האתר והמכללה כאחד) היא שזה נכנס לקטגוריה של ניצול.

לסטודנטים שמעוניינים לבצע פרויקט חינם אני ממליץ שיקימו אתר לעמותת חסד הקרובה לליבם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683282:
גם בסדום היו בעלי חוש צדק מפותח שראו את הדברים לאשורם וראו לנכון לחייב את זה שחטף אבן בראש בדמי הקזת דם...

לא רואה את הקשר לנושא האשכול.

• הוסף לסימניות
shia צודק במאה אחוז.

גם אם נצא מנקודת הנחה שיש רווח כלשהו לבונה האתר המתחיל, עדיין לא מובן למה הלקוח לא אמור לשלם - אפילו סכום קטן? (אפילו - במקרה הזה - צילום סטודיו מתנה לדוגמה)

עצם זה שאתה מקבל משהו בחינם כשמישהו עובד על זה - זה ניצול. וזה שהסטודנט/מתחיל מסכים לזה לא הופך את זה לבסדר.

אגב, אני כסטודנט לא בניתי שום דבר בחינם, וקיבלתי משכורת מהיום הראשון שעבדתי בתחום. למרות שלא היה לי ניסיון קודם. זה מראה שגם לחסרי ניסיון מגיע להרוויח על העבודה שלהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683292:
מי שמעוניין להמשיך להשלות את עצמו שבזה שהוא מואיל בטובו לקבל שירות חינם הוא גם עושה בזה חסד לשני, שיערב לו.

העמדה האישית שלי והעמדה הרשמית של פרוג (האתר והמכללה כאחד) היא שזה נכנס לקטגוריה של ניצול.

לסטודנטים שמעוניינים לבצע פרויקט חינם אני ממליץ שיקימו אתר לעמותת חסד הקרובה לליבם.

יש סטודנטים שיעדיפו לבנות אתר "בחינם" תמורת התנסות אמיתית וקרדיט, בין השאר כדי לא להרגיש מחויבות מקצועית מעבר ליכולת שלהם, או הרגשת אשמה אם התוצאה לא משביעת רצון.

ולכן לא נכון להשוות את בקשת פותחת האשכול לתגובה הצינית שלך על חיפוש צלם לעסק, כי יש הבדל תהומי בין סטודנט חסר נסיון לבין צלם עם וותק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י member;1683305:
יש סטודנטים שיעדיפו לבנות אתר "בחינם" תמורת התנסות אמיתית וקרדיט, בין השאר כדי לא להרגיש מחויבות מקצועית מעבר ליכולת שלהם, או הרגשת אשמה אם התוצאה לא משביעת רצון.
.

הקרדיט לא שווה את העבודה על האתר, וההתנסות היא לא אמיתית כל עוד אין ציפיות מצד הלקוח.

התנסות אמיתית היא כשאתה מקבל תשלום הוגן על העבודה - לפי הניסיון והידע שלך (גם אם זה 500 ש"ח), ובמקביל גם עונה לדרישות הלקוח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683292:

אני עשיתי לה טובה. כן.
זה לא שתכננתי לבנות אתר ובדיוק היא נפלה עלי משמים, אם זה היה המצב לא הייתי לוקחת אותה הייתי מחפשת מקצוען.
מלכתחילה בכלל לא הייתי בטוחה שאני הולכת להשתמש באתר וזה היה בהחלט טובה לשבת כמה שעות להביא חומר לסגנן כמה עמודי תוכן לדבר כמה שעות בטלפון על אפיון וכו.

ואגב, ברור שאם אני אשתמש באמת באתר, ויצא לה להשתמש בשרותי אני אתן לה הנחה רצינית אבל אני לא הבטחתי את זה מראש.

אם הייתי סטודנטית חסרת ביטחון הייתי שמחה על ההצעה של פותחת האשכול, לא משנה מה יעשו המורים/מרצים תמיד יש את אילו שלא מסוגלים לקחת כסף על משהו שהם לא יודעים מספיק טוב לעשות (ויש גם את ההפוכים... עליהם עדיף לא לדבר)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nahum;1683308:
הקרדיט לא שווה את העבודה על האתר, וההתנסות היא לא אמיתית כל עוד אין ציפיות מצד הלקוח.

התנסות אמיתית היא כשאתה מקבל תשלום הוגן על העבודה - לפי הניסיון והידע שלך (גם אם זה 500 ש"ח), ובמקביל גם עונה לדרישות הלקוח.

בזמנו שלמדתי בפרוג בניית אתרים. כל הקבוצה בנתה לפרויקט גמר אתרים אמיתיים ללקוחות אמיתיים. וכולן קיבלו תשלום על האתר.
אף אחת לא בנתה בחינם (בזכות ר' חיים דיקמן ש'זרק אותנו למים' ואמר שהוא מסכים לקבל לפרויקט גמר רק אתר אמיתי בתשלום. והיום אנו מודות לו על כך)
התשלום יכול להיות גם תשלום סמלי. אך מומלץ שיהיה באיזשהו תשלום.
הדבר טוב בשביל שתי הצדדים, גם בשביל הבונה שלא ירגיש פרייר. וגם בשביל הלקוח כי ברגע שזה בתשלום הוא יכול יותר לדרוש מה שכזה בחינם לא נעים לדרוש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה 92;1683322:
בזמנו שלמדתי בפרוג בניית אתרים. כל הקבוצה בנתה לפרויקט גמר אתרים אמיתיים ללקוחות אמיתיים. וכולן קיבלו תשלום על האתר.
אף אחת לא בנתה בחינם (בזכות ר' חיים דיקמן ש'זרק אותנו למים' ואמר שהוא מסכים לקבל לפרויקט גמר רק אתר אמיתי בתשלום. והיום אנו מודות לו על כך)
התשלום יכול להיות גם תשלום סמלי. אך מומלץ שיהיה באיזשהו תשלום.
הדבר טוב בשביל שתי הצדדים, גם בשביל הבונה שלא ירגיש פרייר. וגם בשביל הלקוח כי ברגע שזה בתשלום הוא יכול יותר לדרוש מה שכזה בחינם לא נעים לדרוש...

אני יכולה להסכים עם הגישה הזו.
אבל אני בטוחה שהתקשתם הרבה יותר למצוא לקוח כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1683324:
אני יכולה להסכים עם הגישה הזו.
אבל אני בטוחה שהתקשתם הרבה יותר למצוא לקוח כזה.

אכן התקשינו. אך זה היה שווה.
יש הרבה עסקים קטנים שרוצים לבנות אתר ולא אכפת להם שסטודנט יבנה להם זאת במחיר מוזל. (עובדה של הבנות מצאו בסוף)

• הוסף לסימניות
כשאני התחלתי לבנות אז ניסיתי לבנות אתרים לאנשים בחינם ומנסיון אני יכול להגיד שזה לא שווה לסטודנט (אני ידגיש שאולי יש אנשים חריגים אבל לא מי שאני פגשתי)
כשאתה בונה בהתנדבות אז הלקוח תמיד ירצה עוד דברים מעבר למה שאתה רוצה, הוא לא יהיה זמין כשתחפש אותו, והוא גם כן מסוגל להיעלם באמצע....
היה לי סיפור עם לקוח שבאמצע הבנייה של האתר אז אישתו ביטלה את החיוב של הכרטיס אשראי כי היא לא הבינה מה זה החיוב של החברת אחסון אתרים בחול, מאז הוא נעלם, נראה לכם שהוא התנצל?!
וזה רק סיפור אחד.
בסוף מה שעשיתי זה בניתי לאנשים אתרים בכמה מאות שקלים, בלי לספר להם מה המחיר המקובל בשוק, ככה קיבלתי את אותו יחס של בונה אתרים שלוקח כמה אלפים וגם אתה מתנסה באמת בלקוח שיש לו דרישות ולא סתם שהוא ירגיש שמה שתעשה זה טוב.

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה ניצול. אם זה בא מצד הסטודנט - ודאי שלא, אבל מצד הלקוח שמעוניין בסחורה - אולי זה באמת לא מתאים לבקש לגמרי בחינם. אבל איך שלא יהיה, אני חושב שיש ויש כאלה שיסכימו לעשות עבודה בחינם. אני בתחילת דרכי רציתי לבנות אתר אמיתי, וחיפשתי "לקוחות" שאעשה להם אתר בחינם. למזלי הם לא רצו. אז בינתיים עשיתי משהו בכאילו. תוך זמן קצר קיבלתי עבודה עם תשלום נחמד מאוד, ואת ה"כאילו" עזבתי באמצע (אם זה היה עבודה מול לקוח, אפילו בחינם, זה לא היה מתאים לעזוב באמצע, והייתי מגיע למצב לא נעים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1683112:
מחפשת משהו או משהי שלומדים בניית ועיצוב אתרים ורוצים לבנות אתר בחינם, כמובן שיהיה קרדיט באתר ונשתדל לפרסם ולהמליץ!

חשוב לי סגנון עיצוב חדשני. האתר מיועד לכתיבת פוסטים, (לא אתר תדמיתי וגלריית תמונות)

באם משהו מעונין אשמח אם תפנו אלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה מראש!

לא כדאי לך, לקבל אתר בחינם.

חינם = אין מחוייבות, אין אינטרס, אין כלום. (וזה ממש הדדי. הלקוח לא מרגיש מחוייב, ולא מגיש את החומרים בזמן, ולא מגיב בזמן וכו'. וגם איש המקצוע לא מרגיש מספיק מחוייב, ולא עומד בסטנדרטים מקצועיים וכו').

אגב, גם מחיר לא כל כך ריאלי, נקרא חינם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה