מחפשת סטודנט/ית בבניית אתרים

• הוסף לסימניות
אגב, משהו הזוי.

סיפר לי חבר, שגם הוא חיפש אתר בחינם, והוא מצא איזה בחור שהחליט ללמוד על הגב שלו.

לבחור היו תנאים (לכאורה הוגנים).
  1. שהאתר לא יורד מהרשת במשך 3 שנים.
  2. שבתקופת הזמן הזו אסור לבעלי האתר לבנות אתר מקביל או דומה שייתר את האתר שהוא בנה.
  3. כל העידכונים השינויים והשדרוגים שייעשו במשך התקופה האמורה ייעשו על ידו, ובתשלום מלא.

בפועל, הבחור הרים להם אתר עם תבנית ברירת המחדל של וורדפרס. והם פשוט כבולים אליו במשך התקופה. עדיין כבולים.

שינויים ועדכונים הם לא רוצים לתת לו לעשות, כי לטענתם המחיר עושק אותם.
הם רצו לשלם לו סכום סימלי על האתר, כדי שיוותר על החוזה, (יש בחוזה סנקציות על הפרה) והוא לא הסכים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1683504:
בפועל, הבחור הרים להם אתר עם תבנית ברירת המחדל של וורדפרס. והם פשוט כבולים אליו במשך התקופה. עדיין כבולים.
מה רע בתבנית ברירת מחדל? :) נראה אלגנטי ועובד חלק ומהר. הרבה יותר טוב מקשקושים למיניהם. וזה באמת פתרון מושלם למי שמחפש אתר בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1683191:
אני צריך יום צילומים לעסק שלי אשמח אם תוכלי לבוא ולצלם חינם.
כמובן שיהיה קרדיט ואשתדל להמליץ ולפרסם.

חשוב לי סגנון חדשני.

אם אתה רוצה נוכל לעשות שת"פ בשמחה!
אתה תבנה אתר ואני אצלם לך:)

ודרך אגב לא ידעתי שאתה סטודנט.

• הוסף לסימניות
קראתי כאן את התגובות (חלקם)
הבנתי לאן זה פונה פחות או יותר.
אז כך:
אין לי שום ענין לנצל חס וחלילה, הציעו לי לפנות לסטודנטים כי אני הולכת לבנות אתר שהוא לא למטרות רווח ונועד בסופו של דבר גם כשירות לציבור, לא מדובר באתר פרטי בשבילי (שאז כמובן אני מתכננת לשלם לבונה אתרים כמו שהוא דורש וכמו שמגיע לו).
רציתי משהו שלא יעלה יקר וזו ההצעה שבוני אתרים הציעו לי:)
אם זה לא יסתדר לי ואראה שכן שווה לי להשקיע אז אבדוק את זה, אבל למה שלא אנסה?

לא סגרתי עדיין שום דבר על מחיר, אם יש משהו שרוצה לבנות במחיר סמלי , אדרבה שיציע, אין לי בעיה לשמוע מה המחירים ויכול בהחלט להיות שנרצה.

לא הבנתי מה הענין להתחיל לקרוא לזה ניצול ועוד מילים וכו' וכו', לא באתי עם רובה לאף אחד ולא הכרחתי אף אחד, שאלתי שאלה זה הכול אל תהפכו את זה למשהו אחר.

וסליחה מראש לאלה שנפגעו, אין זו כוונתי בכלל.

תודה

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע על אתר בתשלום מלא.

מי שמעונין נא לפנות אלי במייל ואתן את הפרטים

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מפאת כבודו של SHIA לא אכנס לויכוח הזה (הוא צודק למיטב הבנתי שזה העמדה הרשמית של פרוג. אבל לכל אחד יש זכות לחלוק, ופורום מיועד לתת במה לכל הצדדים וגם אם אני חושב שזה לא ניצול כמדומני שמותר להשמיע את זה בפורום. אולי לא.).

אחרי בקשת המחילה מ SHIA

אם אתה מעוניין להקים אתר וורדפרס בחינם, ואתה לא חותם על הסכם עם המפתח שעושה לך בחינם זה מצב אידיאלי מבחינתך. כי תמיד תוכל להוסיף/לשנות כרצונך. לגבי האחסון, תדאג לאחסן במקום שלך עם כל הקודים והסיסמאות אצלך על מנת שלא תדפק אחר כך.

אם אתה מעוניין להקים אתר מקצועי שיצטרך המשך שמירת קשר עם המתכנת, לא שווה לך בחינם. אחר כך תשלם פי 4....

• הוסף לסימניות
כשסיימתי ללמוד בניית אתרים בפרוג הלכתי לאחד העסקים בעיר וביזיתי עצמי ושאלתי אותו אם רוצה אתר בחינם כמובן והןא אמר שכן. היתי צריכה לרדוף אחריו שיביא לי חומר כאילו הוא עושה לי טובה
לבסוף יצא אתר מצוין.
אחרי שנה הוא התקשר לומר ש"אבטל" את האתר כי לא יכול לשלם אחסון !!
אז כבר היתימעדיפה לבנות אתר למישהו שבאמת צריך אותי.

• הוסף לסימניות
יש מושג כזה שסטודנט נותן עבודה בחינם או במחיר סימלי מאד תמורת פרסום,
אבל בכל אופן מבקש העבודה צריך לדעת מה דורשת הקמת אתר.
מדובר בעשרות, אם לא מאות שעות של עבודה.
א"א להשוות את זה ליום צילומים, אפילו כולל הפיתוח של התמונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1721774:
כשסיימתי ללמוד בניית אתרים בפרוג הלכתי לאחד העסקים בעיר וביזיתי עצמי ושאלתי אותו אם רוצה אתר בחינם כמובן והןא אמר שכן. היתי צריכה לרדוף אחריו שיביא לי חומר כאילו הוא עושה לי טובה
לבסוף יצא אתר מצוין.
אחרי שנה הוא התקשר לומר ש"אבטל" את האתר כי לא יכול לשלם אחסון !!
אז כבר היתימעדיפה לבנות אתר למישהו שבאמת צריך אותי.

במקרים שכאלו עדיף לשדרג אתר לבעל עסק שיש לו כבר אתר פעיל,
יש הרבה מאד עסקים עם אתרים לא מעוצבים/מיושנים שכן מעוניינים שהאתר יהיה יותר מעוצב ויותר יפה, והם בכל מקרה מאחסנים את האתר שלהם היכן שהוא כך שכנראה הם כן ישמחו להשתמש עם האתר החדש שבנו להם במקום האתר הישן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה