דרוש מידע מחפשת סט שמלות להשכרה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
(ההודעה נכתבה לבקשת חברתי..)
אנו מחפשים סט של 4 שמלות להשכרה לחתונה בתמוז.
השמלות צריכות להיות במידות 40-44, בצבעים בהירים, לא משנה אורך.
למחירים, פרטים ותמונות יש לשלוח למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.
תודה ובשמחות אצל כולם!!

• הוסף לסימניות
מקפיצה- להפתעתי אף אחת לא שלחה- בד"כ אני רואה כ"כ הרבה שמנסות להשכיר- הכל תפוס?:p;)

• הוסף לסימניות
שלחתי לך :)

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל גם תמונות של סטים לנשים
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש לי צמד שמלות בצבע ורוד עדין.
מענין?
זה צבע נפוץ שתוכלו למצוא השלמה בצבע הזה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שמלות ירוק מיוחדות עם אפליקציה מנטה ואפור וכסף - מיוחד אבל המידה הגדולה היא 42 בערך
שמלות ארוכות עם שובל אם מענין אותך, נשלח תמונות

• הוסף לסימניות
@חנצי אשמח לקבל תמונות למייל -

• הוסף לסימניות
הי
אשמח לקבל גם תמונות
אני צריכה שמלה מידה 44

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
מחפשת שמלה בהירה ארוכה מידה 42-44
תודה

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת
תודה

• הוסף לסימניות
אלמנט בבני ברק סטים מדהימים בגוונים עכשיויים ובמחירים מעולים

קבצים מצורפים

• כרטיס ביקור.pdf
    KB 802.6 · צפיות: 62

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה