במרכז יתכן אם זה מקום יחסית נגיש, היא מעוניינת לעזוב והמורות כבר כנראה בדרך להתייאשסמינר במרכז יש מה לדבר?
הבחורה רוצה להשאר במסגרת או שלוחצים עליה להשאר?
צריך גם לקחת בחשבון, שהבנות כבר אחרי שנתיים ביחד, ובשלב הזה הכיתה הרבה פעמים כבר מגובשת.המקום בו היא נמצאת לא עושה לה טוב. זה רק מחמיר את המצב, אין לה רצון לעשות דווקא אבל היא לא מרגישה בנוח, היא אומרת שאם יהיו לה חברות שנחמד לה איתן אז יהיה לה חשק לבוא לסמינר ולעשות את המטלות. אם רע לה אז היא לא רוצה לבוא לסמינר וזה כדור שלג מתגלגל
ADINA9982 שטרודל גימיל, תעדכני מייד שאת רואה שאני אמחקתרצי לכתוב לי מייל שלך או דרך לכתוב לך, אין לי הודעות פרטיות..
יש לי רעיון שיכול לעניין אותך.
איך מוחקיםראיתh
תבקשו מהמערכת דרך צור קשראיך מוחקים![]()
ולגבי פרי חכמה- מדובר בסמינר לאמנויות, כך שהרבה פעמים מגיעות לשם בנות שקשה להם לימודית. (ל"ל) אז תבדקי אם מתאים לה.יש את סטריקוב בירושלים סמינר חסידי,
למה? השתנו תנאי הקבלה מאז שהייתי ילדה? אז קיבלו בהחלט בחורות מהארץ ש"קצת קשה להן" וזו בדיוק היתה המטרה, ופעמים רבות הסמינר ייצב אותןקשה לי להאמין שיקבלו אותה לשם
ואם לא אז יש גם את מנצ'סטר שהוא יותר 'פתוח' מבחינת הקבלה שלולמה? השתנו תנאי הקבלה מאז שהייתי ילדה? אז קיבלו בהחלט בחורות מהארץ ש"קצת קשה להן" וזו בדיוק היתה המטרה, ופעמים רבות הסמינר ייצב אותן
הוא גם אפקטיבי בתוצאות שלו, כמו גייטסהד?ואם לא אז יש גם את מנצ'סטר שהוא יותר 'פתוח' מבחינת הקבלה שלו
לא יודעת מתי היית ילדה אבל עכשיו גם גייטסהד וגם מנצ'סטר לא ששים לקבל בחורה מהארץ שקצת קשה להן.למה? השתנו תנאי הקבלה מאז שהייתי ילדה? אז קיבלו בהחלט בחורות מהארץ ש"קצת קשה להן" וזו בדיוק היתה המטרה, ופעמים רבות הסמינר ייצב אותן
כן, השתנו.למה? השתנו תנאי הקבלה מאז שהייתי ילדה? אז קיבלו בהחלט בחורות מהארץ ש"קצת קשה להן" וזו בדיוק היתה המטרה, ופעמים רבות הסמינר ייצב אותן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים