דרוש מידע מחפשת ספרים מומלצים לקריאה לקראת מבחן אמיר"ם\אמירנט

• הוסף לסימניות
יש לי עוד בערך חודש עד המבחן, ואני מחפשת ספרים לקרוא שיתנו לי כמה שיותר אוצר מילים רלוונטי למבחן הזה (כי זה לא אנגלית ממש מדוברת, איך שהבנתי, נכון?)
למישהו יש מידע על ספרים מתאימים? המלצות?
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי עוד בערך חודש עד המבחן, ואני מחפשת ספרים לקרוא שיתנו לי כמה שיותר אוצר מילים רלוונטי למבחן הזה (כי זה לא אנגלית ממש מדוברת, איך שהבנתי, נכון?)
למישהו יש מידע על ספרים מתאימים? המלצות?
תודה
כל ספר עיון (לא עלילה - fiction) , יתאים מאוד.
תבחרי נושא שמעניין אותך ותקראי
אם בא לך להשקיע בקנייה אז בסטימצקי יש מבחר יפה, אם להשאיל- יש ספריות עירוניות עם מדור של ספרות מקצועית באנגלית, תלוי באזור שלך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם בא לך להשקיע בקנייה אז בסטימצקי יש מבחר יפה, אם להשאיל- יש ספריות עירוניות עם מדור של ספרות מקצועית באנגלית, תלוי באזור שלך
בהצלחה!
תודה!
לא מתכוונת לקנות, וגרה בפ"ת. נראלי שיש בספירה העירונית מדור אנגלית, אבל לא ממש יודעת איך מחפשים מקצועי דווקא באנגלית..

• הוסף לסימניות
תודה!
לא מתכוונת לקנות, וגרה בפ"ת. נראלי שיש בספירה העירונית מדור אנגלית, אבל לא ממש יודעת איך מחפשים מקצועי דווקא באנגלית..
זה מדור נפרד. כמו שיש ספרי נוער, פנטזיה, וכו' אז יש מדור של ספרי עיון
תשאלי את הספרנית

• הוסף לסימניות
קורס הכנה לאמירם של אשכולות.
או קורס הכנה לפסיכומטרי - החלק של האנגלית
זה אותו דבר.

בלי קורס הכנה מסוג זה - גם הרבה דוברי שפת אם לא ישיגו ציון גבוה, צריך להבין את הראש, את האסטרטגיה, וטיפים איך לנחש נכון.

לתרגל ולקרוא סתם ספרים לא מספיק, צריך לקרוא מאמרים, וגם זה יש הרבה ברשת.

אח''כ זה אוצר מילים, יש מאגרים של אוצר מילים לפסיכומטרי אפשר למצוא ברחבי הרשת, יש גם ספרים מעולים כמו של יואל גבע.

• הוסף לסימניות
או קורס הכנה לפסיכומטרי - החלק של האנגלית
זה אותו דבר.

בלי קורס הכנה מסוג זה - גם הרבה דוברי שפת אם לא ישיגו ציון גבוה, צריך להבין את הראש, את האסטרטגיה, וטיפים איך לנחש נכון.

לתרגל ולקרוא סתם ספרים לא מספיק, צריך לקרוא מאמרים, וגם זה יש הרבה ברשת.

אח''כ זה אוצר מילים, יש מאגרים של אוצר מילים לפסיכומטרי אפשר למצוא ברחבי הרשת, יש גם ספרים מעולים כמו של יואל גבע.
את הקורסים האלו כבר עשיתי, ועם האסטרטגיות אני מסתדרת ב"ה, רק אוצר מילים אני לא מצליחה לאגור

• הוסף לסימניות
יש לי שלישיית ספרים של TARGET - הכנה למבחני אמירנט
עם אוצר מילים שסטטיסטית הכי הגיוני שיהיו בבחינה, והמון תרגולים וכללים מהבסיס.
כולל סימולציות כמו שיהיו במבחן
ספר ממש מוצלח,

• הוסף לסימניות
יש לי שלישיית ספרים של TARGET - הכנה למבחני אמירנט
עם אוצר מילים שסטטיסטית הכי הגיוני שיהיו בבחינה, והמון תרגולים וכללים מהבסיס.
כולל סימולציות כמו שיהיו במבחן
ספר ממש מוצלח,
ואפשר לשאול אותם ממך לחודש הקרוב, אולי?

• הוסף לסימניות
בהצלחה!
יש לך ספר מסוים שאת מכירה וממליצה עליו?
וכן, איזה רשימת מילים הכי מומלצת ללמידה, מ- "קמפוס il"?
מחפשת גם סימולציות לאמירנט, אודה אם מישהי תוכל לכוון אותי איך ניתן להתכונן למבחן הכי טוב, ובזמן קצר...

• הוסף לסימניות
יש לך ספר מסוים שאת מכירה וממליצה עליו?
וכן, איזה רשימת מילים הכי מומלצת ללמידה, מ- "קמפוס il"?
מחפשת גם סימולציות לאמירנט, אודה אם מישהי תוכל לכוון אותי איך ניתן להתכונן למבחן הכי טוב, ובזמן קצר...
מה רמת האנגלית הנוכחית שלך? לאיזה ציון (ריאלי) את שואפת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה