דרוש מידע מחפשת ספר ילדים חרדי על משפחה שנולד לה ילד עם תסמונת דאון

• הוסף לסימניות
מי שמכיר ספר ילדים על משפחה שנולד לה ילד עם תסמונת דאון (קראתי בעבר, ועכשיו הוא נצרך) אשמח אם יעלו את השם של הספר, ואיפה אפשר לקנות אותו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה היה פרסומת של עלה או סולם... לא?

• הוסף לסימניות
הספר 'בשם יעלי' של שולה יעקובזון.

• הוסף לסימניות
תינוק מיוחד במיוחד
אני חושבת שכבר אין להשיג אותו
אם זה ממש חשוב אנסה לבדוק אם יש לי את כל הדפים ולהדביק מחדש.

• הוסף לסימניות
אם רוצים להשאלה
אני יכולה לבדוק עם חברות מכל הארץ למי יש.

• הוסף לסימניות
יש ספר שקצת קשור של משה גוטמן, נשכח ממני שמו (משהו עם "אש"...)

• הוסף לסימניות
יש לי ספר ישן "אחי המיוחד"
לא יודעת לאיזה גיל זה מתאים

• הוסף לסימניות
יש ספר בשם צואר קצר (ג'ירפה שנולדה עם צואר קצר), המסר כללי על ילד מיוחד או שונה, ולא רק על ת.ד.
מאוד מומלץ!
אם מעניין אתכם, אבדוק היכן ניתן להשיג.

• הוסף לסימניות
מבט מיוחד - שרה רבקה ליפש

אם לילד אוטיסט חולקת רגשות ומחשבות, ומודה לה' על האתגר .

קבצים מצורפים

• 1230417453_90160279.jpeg
    1230417453_90160279.jpeg
    KB 127 · צפיות: 48

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה