בריאות מחפשת עזרה וריפוי עבור אקזמה

• הוסף לסימניות
מישהו בסביבתי סובל נורא מאקזמה בכפות הרגליים וגם שלפוחיות. לא פטריה לפי קביעת הרופא.
אחת ההשערות היא שמדובר במחלה אוטואימונית.
משחה סטרואידית עוזרת להרגעה אבל לטווח ארוך הרופא אמר שיכולה להרוס את העור.
זה מגיעה בהתפרצויות, בגלים של גירודים נוראיים וזה סבל נוראי
אנא עזרתכם!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז ככה זה נשמע שייך למשפחת האטופיק ואם כן ברוכים הבאים לעולם האטופיק
אם תוכלו לפרט קצת יותר איזה משחות סטוראידים מרחתם ואיזה רופא אבחן אתכם קצת יותר מידע יותר יעזור לי
לעזור לכם!

• הוסף לסימניות
ממליצה על תרפית ממדים (טיפול תודעתי)
אפשר לשלב שמנים אתריים למהירות הריפוי

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר להוסיף שאלה-
גירודים בחצי התחתון של השוק, עם לפצעים אדומים ומשהו שנראה כמו יובש.
מישהו יודע מה זה ומה עושים?

ודרך אגב, צריך לפנות לרופא משפחה קודם או ישר לרופא עור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש כאלו שהמצב אצלם חמור וצריכים תרופות מרשם, אני פניתי לרופא עור שאיבחן אקזמה ונתן אנוטיול שזה משחה
שמשתמשים גם לתינוקות למניעת שפשפת ואדמומיות, וזה הועיל בס"ד.

• הוסף לסימניות
בנוסף שילמתי על משחה טבעית שעלתה 70-80 שקל ולא הועילה כלום אחריזה ניתי אנוטיול והועיל

• הוסף לסימניות
קודם כל רפואה שלמה.
אני חושבת שאם זה בכף הרגל - חובה לאוורר את הרגל כמה שעות טובות ביום.
לשטוף טוב במים -בלי סבון- ולנגב היטב . במיוחד בין האצבעות.

הייתי בודקת גם אלרגיה למאכלים מסויימים
(מכירה את זה מבני משפחה קרובים) - פירות מרוססים, מוצרי חלב,
הם היו צריכים הרבה רופאי עור ומשחות -
עד שלא מטפלים בגורם - העור פשוט ממשיך לפלוט פסולת.

יש מכונים לניקוי מעיים. זה יכול גם בעקיפין לסייע בניקוי העור.

ב"הצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל רפואה שלמה.
אני חושבת שאם זה בכף הרגל - חובה לאוורר את הרגל כמה שעות טובות ביום.
לשטוף טוב במים -בלי סבון- ולנגב היטב . במיוחד בין האצבעות.

הייתי בודקת גם אלרגיה למאכלים מסויימים
(מכירה את זה מבני משפחה קרובים) - פירות מרוססים, מוצרי חלב,
הם היו צריכים הרבה רופאי עור ומשחות -
עד שלא מטפלים בגורם - העור פשוט ממשיך לפלוט פסולת.

יש מכונים לניקוי מעיים. זה יכול גם בעקיפין לסייע בניקוי העור.

ב"הצלחה
במחילה ממכוני ניקוי מעיים אני מסתכל על זה בגדול כשרלטנות וכל אחד יחשוב כראות עיניו וליבו
הלכתי פעם למכון טבעי כזה לבעיה מסוימת ופיברק ב 2 דקות אבחון בגלגל העין (900 ש"ח) המצאות מדופלומות שיש לי טפילים וכ'ו (מעולם לא ראיתי ולא סבלתי מתולעים וכדו' רק מה לך תוכיח שאין בתוך הגוף....)
וכמובן שאני צריך להמשיך לבוא לניקוי מעיים, ברוך ה' יצאתי בזול אחרי תקופה שראיתי כי כלום לא השתנה לא חזרתי לשם
אל תשימו את כספכם על קרן הצבי!!!!!

• הוסף לסימניות
לי אין שום מכון לטיפולי מעיים. אני רק מכירה הרבה אנשים שסבלו והניקוי מאוד שיפר את מצבם הבריאותי.
שטיפת מעיים היא לא בדיקה בגלגל העין .

• הוסף לסימניות
זה נשמע אטופיק דרמטיטיס,
תפנו ל'קומי עורי' עם תמונות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה