www.prog.co.il
תודה!!תבדקו כאן![]()
למסירה - אשכול מסירה החפצים הגדול לפסח *לא בגדים*
אשמח לשמוע אם יש מי שמוכר במחיר סימלי לאברך - שולחן מטבח במצב טוב -עמודן ספרים בהיר עם דלתות זכוכית תזכו למצוות אחרי פסח אני מוכרת שולחן מטבח אם יהיה רלוונטי.....www.prog.co.il
מאיפה את?או שזה שמור למי שפתחה את האשכול
כל הקודם זוכהמאיפה את?או שזה שמור למי שפתחה את האשכול![]()
תודה,כל הקודם זוכה
בבית שמש
מוזמנת לקחתמאיפה את?או שזה שמור למי שפתחה את האשכול![]()
נכון הרוחב 81 סמתודה,
אבל אני אני צריכה ארונית צרה, עד 48 ס"מ רוחב, זה נראה הרבה יותר רחב.
מתאים לי לגמרי רק שאני מירושלים....אבדוק אם יש לי אפשרות לקחת אשמח שתשמרי לי את זה לבינתיים עד שאבררנכון הרוחב 81 סמ
(הגובה 2 מטר אם מתאים למישהו)
אני מעונינת אפשר את הטלפון שלך או מייל לתיאום?כל הקודם זוכה
בבית שמש
בכיף saraproggggg @ gmail.comאני מעונינת אפשר את הטלפון שלך או מייל לתיאום?
בטוח 2 מטר גובה?נכון הרוחב 81 סמ
(הגובה 2 מטר אם מתאים למישהו)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים