כללי מחפשת עצה איך להתמודד עם הפרסומת הזו

• הוסף לסימניות
יש כל כך הרבה כיתוב, שלא מצאתי איך להתמודד עם זה.
וגם רוצים תמונות [יש עוד תמונה אבל לה כבר לא היה מקום].

אשמח לעצות ורעיונות איך לתת לזה יותר אומף שיהיה לזה קצת יותר איפאקט

קבצים מצורפים

• london.jpg
    KB 415.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
גם את האנגלית אני עוד צריכה לשפר אבל אם המראה הכללי יהיה קצת יותר נורמלי, את הכיתוב אוכל לסדר אחר כך.
זה מאד דחוף לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
פרוייקט מצאת לך...

דבר ראשון - פרטים טכניים למטה בשורה ישרה אולי על רקע כהה.
דבר שני- הייתי מנסה ללכת על שתי עמודות.
כמובן בגודל שונה של כתב ואולי גם רקע.

אבל- קטן עלייך, תשחקי עם זה קצת ואל תהססי להקטין דברים שוליים לכתב הכי קטן שאפשר...

• הוסף לסימניות
זה נראה ממש טוב אבל אכן מדי הרבה טקסט
כמו שאמרו תנסי להקטין למינימום את הפונטים וזה יראה גם יותר יוקרתי

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את הפרוייקט, הוא מצא אותי.
השתמשתי ברעיון הנפלא שלך לחלק לעמודות.
תודה רבה מאד מאד

• הוסף לסימניות
כדאי מאוד להחליף פונט למשהו קריא יותר.
הפונט הזה אולי טוב לכותרות משנה אבל ממש לא מתאים לטקסט רץ.
את הכותרת למעלה צריכה לתפוס את העין יותר ולשנות את הפונט שלה בדחיפות.
האמת היא שלא הייתי הולכת גם על הגל הזה - כי פרוייקט בנייה צריך לשדר יותר רצינות ופחות קלילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה