כללי מחפשת פונט דק גזרה, גבוה ועגלגל

• הוסף לסימניות
יש לכם מה להמליץ לי? זה לפרסומת.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
ולא כתב יד

• הוסף לסימניות
מתאים לי לתאור שלך שירי של פונט ביט..

• הוסף לסימניות
דק גזרה, גבוה ועגלגל, ממשפחת טיפוגרף2 המיוחסת (הם גם נותנים דירה) :)

• הוסף לסימניות
הייתי הולך על ספייסר (80% רוחב, -15 בקרניג)

• הוסף לסימניות
פאקן או מסטיק, גבוהים וקצת שובבים...

• הוסף לסימניות
אקסטזי של פב דק גיזרה ומעוגל למעלה

• הוסף לסימניות
בכל קטלוג יש אינדקס בסוף. תפתחי אותו. את הרי יודעת הכי טוב מה את צריכה.

• הוסף לסימניות
יש הרבה פונטים ולי נשאר רק 8 משקלים, אני צריכה פונט לטקסט בפרסומות שיהיה חביב ולא כבר יד, לא עבה וייראה מכובד. אני לא בטוחה מה נחשב מודרני ומה לא ולא רוצה לבזבז סתם.

תודה לכל העונים.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה טרפז רגיל.
כדי לראות אם זה מתאים לך- תכנסי לאתר של פונטביט ושם יש אפשרות לנסות.
(יותר מאשר להסתכל בקטלוג.)

• הוסף לסימניות
יש גם את דינמיקה, אצולה וגי'רפה - לזה את מתכוונת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה