מחפשת פלאפון חדש לקניה

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר חנות זולה לפלאפונים חדשים בירושלים?!
והאם למישהו יש נסיון עם פלאפון C2?!

• הוסף לסימניות
הכי זול זה נס תקשורת בבני ברק, חדשים עם שנה אחריות.
פלאפונים שמוכרים בכל החנויות ב150 ש"ח הוא מוכר ב100 ש"ח.
אם יש לכם מישהו בבני ברק כדאי לחשוב על הכיוון.
(אין לי כלום עם החנות או בעל החנות, אני קניתי שם ומרוצה מאד).

• הוסף לסימניות
יש לכם אולי טלפון של החנות?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1075547:
הכי זול זה נס תקשורת בבני ברק, חדשים עם שנה אחריות.
פלאפונים שמוכרים בכל החנויות ב150 ש"ח הוא מוכר ב100 ש"ח.

זה הגירסא הלא כשרה של המכשיר,
הגירסא הכשרה עולה 120 ש"ח,
ומשום מה הוא מוכר את המכשיר בלי מטען שצריך להוסיף עליו עוד 20-30 ש"ח,
קיבלת את אותו המחיר כמו שאר החנויות..

חוץ מזה, מדובר באחלה חנות, הבנאדם שם מבין עניין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1075586:
זה הגירסא הלא כשרה של המכשיר,
הגירסא הכשרה עולה 120 ש"ח,
ומשום מה הוא מוכר את המכשיר בלי מטען שצריך להוסיף עליו עוד 20-30 ש"ח,
קיבלת את אותו המחיר כמו שאר החנויות..

חוץ מזה, מדובר באחלה חנות, הבנאדם שם מבין עניין!

מה עולה 120 ש"ח? איזה מכשיר?!

• הוסף לסימניות
המכשיר ש'פרסומון' דיבר עליו.......
[סמסונג E1200]

• הוסף לסימניות
אכן, שכחתי את הפרט הזה שזה בלי מטען, פשוט לי כבר היה מטען כזה, אז אני יצאתי משם עם קבלה של 100 ש"ח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1075784:
אכן, שכחתי את הפרט הזה שזה בלי מטען, פשוט לי כבר היה מטען כזה, אז אני יצאתי משם עם קבלה של 100 ש"ח...

יש אפשרות למשלוח דואר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה