דרוש מידע מחפשת פסיכולוגית / מטפלת רגשית שמתמחה בתחום של שידוכים

• הוסף לסימניות
את בהחלט צודקת
מאחר ומדובר בבחורה ביקורתית, היא פוסלת אנשים במהירות. בדיוק במקביל לבחורים
הוא מודעת לזה
והיא מוכנה לתת הזדמנות ולנסות עכשיו שוב
(חלפה שנה מהנסיון הקודם)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
את יכולה לבקש את הפרטים שלה מהסמינר החדש, היא מרצה שם בהשלמויות.

• הוסף לסימניות
מכון "עומק הקשר" של נחמה ביטקובר.
בעיקרון פונה לציבור הדתי לאומי, אבל מתאים גם לחרדיות.

• הוסף לסימניות
ציפי גרוסמן

היא מטפלת רגשית ומבינה גדולה בתחום, היא מקיימת סדנאות מדהימות לבנות ש'תקועות בשידוכים' וכן יעוץ אישי ומקצועי!!!

ממליצה עליה מאד!!!

0527645365

וזו רשימת הנושאים שבסדנא:

העצמה אישית, אמונות מגבילות, הילדה הקטנה שבי, שחרור פחדים וחסימות,
מי הוא הבחור שמתאים לי, נושאי שיחה בפגישות, על מה נכון להוריד, כיצד להגיע להחלטה.

ממליצה לכל אחת החל מגיל 23 ומעלה.

שמחה על האפשרות לשתף ולעשות לעוד מישהי שמתמודדת, טוב רגוע ושמח על הלב! :)

• הוסף לסימניות
מכון גשרים.jpg

• הוסף לסימניות
ערב טוב, אני בחורה גם ומחפשת מטפלת או פסיכולוגית טובה, חרדית ואכפתית - אבל לא דווקא בתחום של שידוכים, אלא התמודדות עם סוג של אובדן - אם מישהי מכירה מישהי טובה - מאוד מאוד אודה שתשלח לי פרטים.
דרך אגב, לגבי מה שרשמת בהתחלה - בעבר גם הייתי אצל פסיכותרפיסטית - הלכתי אליה באמת בקטע של שידוכים כי הרגשתי תקיעות כזאת - וזה מאוד לא עזר, אפילו גרמה לי לייאוש שלא היה לפני כן.. לצערי הרב... אולי באמת כדאי לך לשלוח אותה לסוג של קאוצ'ינג או פסיכולוגית שמבינה עניין.. בהצלחה רבה!

תודה רבה ותזכו למצוות! לילה טוב..

• הוסף לסימניות
ערב טוב, אני בחורה גם ומחפשת מטפלת או פסיכולוגית טובה, חרדית ואכפתית - אבל לא דווקא בתחום של שידוכים, אלא התמודדות עם סוג של אובדן - אם מישהי מכירה מישהי טובה - מאוד מאוד אודה שתשלח לי פרטים.
דרך אגב, לגבי מה שרשמת בהתחלה - בעבר גם הייתי אצל פסיכותרפיסטית - הלכתי אליה באמת בקטע של שידוכים כי הרגשתי תקיעות כזאת - וזה מאוד לא עזר, אפילו גרמה לי לייאוש שלא היה לפני כן.. לצערי הרב... אולי באמת כדאי לך לשלוח אותה לסוג של קאוצ'ינג או פסיכולוגית שמבינה עניין.. בהצלחה רבה!

תודה רבה ותזכו למצוות! לילה טוב..
יש לי להמליץ לך יש לך דרך לפנות בפרטי??

• הוסף לסימניות
לא אין לי אפשרות של פרטי, רק דרך האימייל שלי - אם זה נוח לך, אשמח.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מעדכנת אתכן שציפי גרוסמן פותחת סדנה מדהימה חינמית לרווקות מגיל 30.

ממליצה בחום! ותמיד אפשר לנסות ובמיוחד שזה ללא עלות.

הסדנה נפתחת בשבוע הקרוב ביום ראשון.

וכמובן אפשר להרשם לסדנאות הנוספות מגיל 23 ומעלה...

ממליצה לכולן! זו הדרך הכי מהנה ושמחה כדי להגיע לחיים מאושרים, ולזכות להקים בית נאמן בישראל מתוך רוגע ושמחה!

• הוסף לסימניות
בלת"ק
ד"ר עוז מרטין!!
מכירה מישהי שאומרת שאם לא הוא- היא לא יודעת מתי היא היתה מתחתנת...

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אנסה את שלושת האופציות בעז"ה
ממש עזרתם לי! חודש טוב

• הוסף לסימניות
@בילי שילי
אשמח שתשתפי אותנו במסקנות, אם יצא לך לברר,

ובגדול אשמח לשמוע על מטפלת מוסמכת מומחית לטיפול פרטני וממוקד או טיפול קבוצתי, בנושא זוגיות לרווקות "מנוסות"
וכן כנ"ל עם מומחיות לנושא הקריירה.

תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@בילי שילי
אשמח שתשתפי אותנו במסקנות, אם יצא לך לברר,

ובגדול אשמח לשמוע על מטפלת מוסמכת מומחית לטיפול פרטני וממוקד או טיפול קבוצתי, בנושא זוגיות לרווקות "מנוסות"
וכן כנ"ל עם מומחיות לנושא הקריירה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
צהריים טובים,
האמת שדי ביררתי ולא ממש הצלחתי. אבל קראתי ספר יפה על מישהי שטיפלה - אז פשוט פניתי לסופרת וביקשתי ממנה אם תוכל להמליץ, או שהטובות זה רק בספרים..
היא המליצה לי על מישהי - ובעז"ה מחר אני אמורה ללכת אליה.
אם אני יראה שהיא טובה - ארשום לך בשמחה את הפרטים שלה.
בינתיים אין לי המלצה ברורה.

אם יצא לך גם לברר ושמעת על מישהי - אשמח מאוד לשמוע..
המשך יום טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה