דרוש מידע מחפשת פסיכולוגית קלינית

• הוסף לסימניות
@ארבע - האם תוכלי להמליץ לי על פסיכולוגית קלינית - סופר מקצועית בטיפול בפוסט טראומה מורכבת?
למייל - 0269993 בגימייל
יעזור לנו ממש
מחפשים כבר הרבה זמן ..
תודה!

• הוסף לסימניות
רוויטל נוי-מאיר, דתיה
מקבלת בישוב יקיר, אולי גם במרכז
0545404342

• הוסף לסימניות
@ארבע אם תוכלי בבקשה לכתוב גם לי פסיכולוגית טובה מאד בירושלים יעזור לי מאד perfectwebb גימייל
תודה רבה

• הוסף לסימניות
@ארבע
זכור לי שהיה לך בעבר רשימה של פסיכולוגיות בחתימה,
יש מצב לקבל אותה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
היי
אני יכולה להמליץ על מטפלות סופר מקצועיות ברחבי הארץ
ניתן לשלוח לי למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה @ארבע .
שלחת לי בעבר רשימה של אנשי טיפול, אבל הגישה לקובץ חסומה.
מחפשת פסיכולוגית קלינית- דתית או חרדית מקצועית, חדה ורגישה באיזור ירושלים. יש לך שמות מומלצים?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה @ארבע .
שלחת לי בעבר רשימה של אנשי טיפול, אבל הגישה לקובץ חסומה.
מחפשת פסיכולוגית קלינית- דתית או חרדית מקצועית, חדה ורגישה באיזור ירושלים. יש לך שמות מומלצים?
יש כמה, תזכירי לי בבקשה בהמשך היום ואשלח לך באישי בל"נ.

• הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה על הפסיכולוגית אביבה לנגנטל. בעלת ותק של הרבה שנים, ניהלה את השפ"ח בעיר.
היא לא חרדית אלא דתית לאומית.
בדקתי בפנקס הפסיכולוגים. היא לא מופיעה שם, איך ייתכן?

• הוסף לסימניות
בדקתי בפנקס הפסיכולוגים. היא לא מופיעה שם, איך ייתכן?
מופיעה גם מופיעה, בדקתי כעת במיוחד
1755064703399.png

• הוסף לסימניות
יש פסיכולוגית מקצועית מאד ואנושית מאד, תמי שפירא.
דתית לאומית.
1756166374389.png

• הוסף לסימניות
שולחת לך באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה