כללי מחפשת פקודה לחלוקה שווה

• פותח הנושא EC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש פקודה בפוטושופ שמחלקת אובייקט באופן שווה?
ואסביר-
לדוגמא יש לי שלט 4*2 מטרים, וברצוני לחלק אותו למס' חלקים שווים של A3 ׁ( לא אכפת לי שיוותרו קצת שוליים)
משהו כמו חתוך- בוחרת במידה הרצויה - ומתקבל לי באופן אוטו'.
יש חיה כזאת?

• הוסף לסימניות
בקרופ ניתון לבחור את גודל החיתוך

• הוסף לסימניות
מתחת לכלי החיתוך, יש כלי שנראה בצורת סכין (K או שיפט K)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1248707:
מתחת לכלי החיתוך, יש כלי שנראה בצורת סכין (K או שיפט K)

ואיך עובדים עם הכלי הזה?

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון, את מעוניינת להדפיס אותו על מספר דפי A3.
ייבאי את הקובץ לאילוס', ושם מקמי אותו על עמודים בגודל A3 בצורה שנוחה לך.
שימי לב למקם את העמודים כשהשוליים עולים אחד על השני.

• הוסף לסימניות
אם המטרה הוא להדפיס על דפי a3 אז בהגדרות ההדפסה של הpdf בוחרים ״הצג עמודים גדולים באריחים״ ובורחים גודל דף a3

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5774‏.08‏.27 ב‏.03.15.29 אחה״צ.png
    KB 15.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1249389:
אם המטרה הוא להדפיס על דפי a3 אז בהגדרות ההדפסה של הpdf בוחרים ״הצג עמודים גדולים באריחים״ ובורחים גודל דף a3

תודה!
איך הגעת לחלונית הנ"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה חסידה;1248938:
אם אני מבינה נכון, את מעוניינת להדפיס אותו על מספר דפי A3.
ייבאי את הקובץ לאילוס', ושם מקמי אותו על עמודים בגודל A3 בצורה שנוחה לך.
שימי לב למקם את העמודים כשהשוליים עולים אחד על השני.

משהו אוטו' יש? אני מחפשת אם יש חלוקה שווה בצורה אוטו' ,רק להגדיר.
תודה.

• הוסף לסימניות
אם זה להדפסה, יש מדפסות שעושות את הפעולה הזאת. אחרת זה לא כיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה