דרוש מידע מחפשת פרטי התקשרות של חנות בבני ברק

• הוסף לסימניות
שמוכרת בטריות ומטענים לבטריות של מצלמות דיגיטליות (לא מצלמה מקצועית)
מחפשת מייל או טלפון כדי שאוכל לברר קודם אם יש להם מה שאני צריכה ולא ללכת סתם.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שמוכרת בטריות ומטענים לבטריות של מצלמות דיגיטליות (לא מצלמה מקצועית)
מחפשת מייל או טלפון כדי שאוכל לברר קודם אם יש להם מה שאני צריכה ולא ללכת סתם.
תודה מראש!
ואולי יש כאן מישהו שיש לו וירצה למכור/למסור-
מחפשת בטריה ומטען לבטריה למצלמה המצורפת בתמונה:

קבצים מצורפים

• IMG_8342.jpeg
    IMG_8342.jpeg
    1.2 MB · צפיות: 41
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
יש חנות לתיקון מצלמות אולי יהיה לו:
מטאור
035794564

• הוסף לסימניות
זה בבני ברק? איפה?
ברחוב הרב קוק כמו שכתבו. אני גרה ממש קרוב כך שאם לא תתפסי אותו טלפונית אשלח ילד לבדוק לך מה שעות הפתיחה בימים האלו.

• הוסף לסימניות
ברחוב הרב קוק כמו שכתבו. אני גרה ממש קרוב כך שאם לא תתפסי אותו טלפונית אשלח ילד לבדוק לך מה שעות הפתיחה בימים האלו.
ממש ממש תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה