עזרה מחפשת פתרון לתינוק בן שנתיים שבורח כל פעם שהדלת פתוחה

• הוסף לסימניות
מחפשת איזה גימיק לא יקר או רעיון, תינוק בן שנה ושבעה חודשים שכל פעם שהדלת פתוחה אפילו לדקה הוא בורח (קומה אחת לעלות, בשניה הוא בכביש)
חשוב לי דווקא משהו שמאפשר לפתוח את הדלת ולצאת - לא מנעול, אלא סוג של התראה כשהוא מתרחק או אזעקה לדלת
שאפשר להתקין בקלות או רק להניח, וגם עם אופציה לכיבוי והפעלה לזמנים שרוצים
תודה מראש :)
אשמח לרעיונות ישימים - עם שם של מקום איפה קונים וכו'

• הוסף לסימניות
אפשר מחזיר לדלת, כמו שיש בכיתות בבי"ס, שגורם לדלת להסגר בחזרה כל פעם שפותחים אותה
זה גם מקשה קצת על פתיחת הדלת כך שלתינוק אין מספיק כוח לפתוח.
קונים בטמבור אאל"ט

• הוסף לסימניות
מתי הוא יוצא? כשהדלת פתוחה לרווחה? או אפילו סגורה אבל לא נעולה?
ומה את רוצה שיהיה? דלת סגורה אבל לא נעולה? או אפילו דלת פתוחה ורק אם אופציה לשמוע / להרגיש אותו אם הוא יוצא...
יש פיתרונות לכל האופציות - אבל לא ידעתי מה להציע....

• הוסף לסימניות
תודה, אני לא רוצה משהו שמקשה או סוגר את הדלת כי אנשים אחרים צריכים להיכנס ולצאת
רק התראה שאני אדע שפתוח
עריכה - יותר טוב משהו שאני אדע שהוא מתרחק, נגיד איזה צמיד שמראה שהוא עבר את הטווח או כאלה

• הוסף לסימניות
יש קודן לדלת דו כיווני.

• הוסף לסימניות
א"כ לא כדאי להתקין מנוף לסגירת הדלת, כי זה בהחלט מקשה על השימוש בדלת...
וכנראה שגם לא קודן - את רוצה פתוח - הבנתי נכון?
יש אפשרות לתלות פעמוני רוח, כאלו שעושים רעש קל בכל תזוזה לדוגמא - לתלות את זה טיפה פחות מגובה הדלת שבכל פעם שהדלת נפתחת שומעים את הרעש שלהם.
יש נורה שנדלקת כל פעם שמישהו עובר סף מסוים - אפשר להתקין את זה עם החיישן כלפי פתח הדלת, שלא ידלק בכל פעם שעוברים רק כשיוצאים ונכנסים.
בשני הנ"ל ניתן למנוע את הסימנים בשבת, כך שאין בזה חשש בשבת.

• הוסף לסימניות
א"כ לא כדאי להתקין מנוף לסגירת הדלת, כי זה בהחלט מקשה על השימוש בדלת...
וכנראה שגם לא קודן - את רוצה פתוח - הבנתי נכון?
יש אפשרות לתלות פעמוני רוח, כאלו שעושים רעש קל בכל תזוזה לדוגמא - לתלות את זה טיפה פחות מגובה הדלת שבכל פעם שהדלת נפתחת שומעים את הרעש שלהם.
יש נורה שנדלקת כל פעם שמישהו עובר סף מסוים - אפשר להתקין את זה עם החיישן כלפי פתח הדלת, שלא ידלק בכל פעם שעוברים רק כשיוצאים ונכנסים.
בשני הנ"ל ניתן למנוע את הסימנים בשבת, כך שאין בזה חשש בשבת.
אני רוצה פתוח, נכון, אולי אני קצת אסביר את הצורך
מדובר על מקום ציבורי שבד"כ הדלת סגורה אבל מידי פעם פותחים, ואחרי כמה פעמים שלא מספיק שמו לב והוא ברח אני חייבת למצוא פתרון, אבל בלי להקשות על מי שנכנס ויוצא
פעמונים מעניין אותי אבל צריכה משהו ששומעים למרחק
נורה לא תעזור לי אם לא רואים בחדר אחר- אפשר יותר הסבר?

• הוסף לסימניות
אני רוצה פתוח, נכון, אולי אני קצת אסביר את הצורך
מדובר על מקום ציבורי שבד"כ הדלת סגורה אבל מידי פעם פותחים, ואחרי כמה פעמים שלא מספיק שמו לב והוא ברח אני חייבת למצוא פתרון, אבל בלי להקשות על מי שנכנס ויוצא
פעמונים מעניין אותי אבל צריכה משהו ששומעים למרחק
נורה לא תעזור לי אם לא רואים בחדר אחר- אפשר יותר הסבר?
אולי עוד שער בחצר
שער שא"א להשאיר פתוח...

• הוסף לסימניות
@הוא ואני שווה ביחד צודק, ישנם מלא סוגים של חיישני התראה אם אתם רוצים קישורים לאלי אקספרס
פשוט לקנות חיישן התראה שמי שעובר מקום מסוים זה מצפצף או מתריע לפל' וכדו'
עוד משהו- אם זה מקום ציבורי יש צורך שהדלת תיסגר אוטומטי לא רק בגלל הילד אלא קור וכדו'
למה לא קיים שם מנוף כמו בכל מקום ציבורי? זה לא אמור להקשות על הפתיחה של הדלת

• הוסף לסימניות
כי כשפותחים את הדלת יש להם ענין שתיהיה פתוחה למשך הזמן הזה, כי מעבירים דברים מבפנים החוצה
אני רק צריכה הודעה שהוא שם
ולכן חיישן הכי מתאים לי הכי טוב חיישן בדלת שכשמישהו יוצא זה יתריע

• הוסף לסימניות
ממה שנוכחתי יש גם פעמון חזק שמשמיע קול בכל פעם שנפתחת הדלת - לא בדקתי את זה, אבל יכול להיות שמישהו מכיר כזה דבר ויצרף קישור וכדו'. לדעתי זה חיישן על משקוף הדלת ושומעים את זה גם ממש רחוק...
לגבי חיישני התאורה - אני רואה שכבר ציינו שיש הרבה סוגים, יש כאלו מובנים בתוך המנורה עצמה - זה לא טוב לך, כי את צריכה לראות את זה במקום אחר... אבל יש חיישנים נפרדים מהמנורה וזה גם יכול להיות פיתרון.
אגב - למה לא מעגל סגור עם מצלמה על הדלת? ואולי אפילו לחצן פתיחה כמו בכל משרד?...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
או אולי מישהו מכיר מצלמה עם מסך זולה שאני אראה את הדלת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיפות לגלאי מכיוון שהוא יכול לעבוד גם על בטריות [אני מאמין]
מצלמה אמור לצאת יותר יקר במיוחד אם זה עם מסך ואני מאמין שגם יצטרך התקנה וגם חיבור לחשמל [אם זה לא על רשת אינטרנט]
הערת אגב- KSP חנות מצויינת אם אתם לא מזמינים באינטרנט או שרוצים שיגיע מהר, יש להם פריסה ארצית ממש טובה

• הוסף לסימניות
ומה את אומרת על זה?
או זה?
או זה?
זה מחיפוש פשוט של המילים "חיישן התראה על פתיחת דלת" בגוגל.
יש עוד המון...

• הוסף לסימניות
רק מזכירה שבגיל הזה ילד לא אמור להיות לרגע בלי השגחה של מבוגר. הסיטואציה שאת מתארת נשמעת לא בטיחותית בעליל
מצלמות וגימיקים זה נחמד מאוד אבל לא כפיתרון לשמירה על חייו של הילד

• הוסף לסימניות
רק מזכירה שבגיל הזה ילד לא אמור להיות לרגע בלי השגחה של מבוגר. הסיטואציה שאת מתארת נשמעת לא בטיחותית בעליל
מצלמות וגימיקים זה נחמד מאוד אבל לא כפיתרון לשמירה על חייו של הילד
וודאי, זה לא שילד נמצא בלי השגחה אם זה מה שזה נשמע
מדובר על מקום סגור ובטיחותי עם השגחה, ובכל אופן כיוון שהוא ילד הרבה יותר פעיל מהממוצע אני צריכה יותר מזה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה